Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiralykisasszony

35 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Réges-régen nem írtam már. Egyetlen egyszerű oknál fogva. Éspedig:  Ez a blog Endréről szólt, kizárólag érte kezdtem el ezt a blogot. Vagyis mit érte? Magamért... Mert abban bíztam, hogy így könnyebben el tudom majd felejteni. Persze nem így történt. Írhattam bármit,…..
Csontomig cseng a napsugár Lassan. 2012.06.07 08:27:00
 Lassan majdnem egy éve, hogy nem írtam. Na jó, ez túlzás, viszont tényleg sok ideje. Egyfolytában csak a futás, meg rohanás, meg kevés szabadidő... De elviselem. Most épp, hogy akadt egy nyugodt órám magamra. Ücsörgök egy füstös kik kocsmában, szivarazgatok, írogatok. S…..
...elmondani, honnan is ered a blog neve.  ...hiszen felnőtt vagyok(?);...megtanulni felnőttként gondolkodni;...mindennek...
Igazából a hiányérzethez is hozzá lehet szokni. Ez meg nem azt jelenti, hogy többé nem hiányzik, inkább valami olyasmit, hogy sokkal racionálisabban is fel lehet fogni a helyzetet, hogy nem látom 1,2 akár 3 hétig. A lényeg, hogy többet nem nyünnyögök, hanem kemény leszek. Hiszen…..
Csontomig cseng a napsugár Naa 2011.07.09 23:08:41
Talán a nagy férfi oldalam műve, hogy újra és újra problémát akarok megoldani. És ha készen vagyok mindennel és egyetlen percre, órára vagy akár napra is élvezni tudnám a rózsaszín ködöt, ami körülvesz, csak hátra tudnék dőlni és egy győzelemittas mosollyal belemerülni a…..
Mikor ölellek,és ha tenyerem alattdobban a szíved.   Farkas István    ..
If I can't have your love...   It's hard to remember a time When I didn't have you, when Ididn't have nothing but a cold bedto come to at nightThat was all I knew, until there was youAnd then you took my world and turned it all aroundI couldn't live without you nowBaby, if I can't have your…..
Olyan vicces...Minden... Hüm... Voltam jobban már, de nem panaszkodom. Gyűlölöm a mélypontokat... Az önmagam mélypontjait. Amikor nem hibáztatok senkit, csak egyszerűen rádöbbenek, hogy ... olyan vicces... minden. Most kezdhetném magyarázni. De valószínű, hogy nem értene úgysem…..
Ki vagy te, aki visszafogtad futásomat? Mért vagy erősebb, mint az ösztön, mely más utat mutat? Iszonyodásom menedékét, mért szegetted velem a békét, amelyet a földdel kötöttem, hogy bírjam, ha föld lesz fölöttem? Szóba sem álltam az idővel, most alkuszom vele; hiába…..
Volt valami 50 bejegyzésem s picit megválogattam őket. Nem akarok emlékezni már. :)..
Az úgy volt, hogy febr. 26-án kirúgott. Akkor kezdtem a blogot. És dec. 3-án jöttünk össze, ez az, amit elfelejtettem mondani. Tehát igen, ez azt jelenti, hogy ma egy éve. Ez olyan furcsa érzés. Nem szeretem érzés. Az estém egyik pontján csak felnéztem, s azt kérdeztem: "Most…..
Emlékeztek arra, amikor írtam, hogy van egy fiú, akivel a szülinapomon össze vissza haraptuk egymást ésígytovább? Aki a tesóm? ;) :) (akkor még Szőkável jártam... )Tehát ki lehet találni a folytatást.De a lényeg, hogy most egy ideig nem akarok írni. Miért? Eddig majdnem minden…..
Legszivesebben most azonnal kitörölném az összes olyan bejegyzést, amelyben áradoztam róla, amelyben százszor leírtam, hogy mennyire szeretem és így tovább... X( Hülye hülye hülye hülye voltam! S idegesít. Még mindig idegesít. Csak nézem a bejegyzéseket, mert keresek valamit, s…..
Puszi! :D Először is rég nem írtam. Nem fogok magyarázkodni. Aki olvasta a blog elejét tudja, hogy ha fájna írnék. De nem. Meg tudom magyarázni. Bár nem annyira szeretem, mert hülyének érzem magam. Utálom ezt az érzést. Ezt a "nem láttam a fától az erdőt" érzést.. X(…..
 Szakítottunk. (igérem, jövök a részletekkel, de már egyszer megírtam s akkor kikapcsolt a gép, s akkor ma nincs erőm többször leírni...)..
Szóval  ez lennék, ha...hónap lennék: augusztusz...a hét egy napja lennék: csütörtök...a nap egy időpontja lennék: 7 a.m. (megvan az oka ;)) és 8-ig :D )...bolygó lennék: Vénusz...tengeri állat lennék: valamilyen szép, színes, pici hal :)...cím lennék: A teremtés nyolcadik…..
Aztapiculáját! Nem írtam szinte egy hónapja :-" Pedig rég ne csináltam ilyet, de csupa pörgés volt eddig minden. :) Most meg szombat délelőtt, egyedül itthon, a ház majdnem ki van takarítva s én leültem egyet. :PTehát ami eddig történt:Szept. 18-19. Esküvő - erről irtam,…..
Mondanám, ha egyszerűen és finomam akarnék fogalmazni. Persze így is nevezhetjük az utóbbi bonyodalmakat. Az igazság, hogy nem is akrom leírni valójában, hogy mi történt, mert csakis magyarázkodás lenne. És én utálok magyarázdokni. Tömören arról van szó, hogy van egy fiú,…..
Csontomig cseng a napsugár Rég... 2010.08.18 23:01:00
 Kint volt...
Szemétre vetett kacatok, közöttük turkál a szürke fény, Széttépett mindennapok, ó, valakit várnak. Néha az arcod meggyötört, kidobott levelek véresek, Törékeny cseppkõ összetört, ó, mindent láttam. Ott várok a sorok között, talán egyszer rám találsz, Üvöltök,…..
Annyira szerettem volna ma egy nagy vigyorral kezdeni ezt a bejegyzést. De nem, nem megy. Majdnem egy órát beszéltünk telefonon, és hát izé... Érdekes volt minden esetre. Nem akarom leírni, hogy most milyen szar, nem akarom leírni, hogy mi bánt, nem akarom leírni, hogy talán most én…..
Rájöttem, hogy elég ritkán írok ide, mikor épp nem jó passzban vagyok. Talán, hogy amikor újraolvasom csak a jó maradjon meg? Vagy... Új naplót kezdtem. S általában oda sírom el a bajaimat. S ide pedig, amikor minden király. Amúgy a naplóban is a legtöbb "fa**om ki van"…..
Hogy miért is kezdtem blogolni? Mert felejteni akartam, túljutni egy nagyon nehéz időszakon. Általában ami blogokat eddig írtam mindig kitöröltem. Miután átvészeltem egy időszakot > törlés. S ez is így indult, ha túl leszek rajta kitörlöm. Csakhogy ez itt össze vissza…..
Lélekcseppek Csak úgy vagyok 2008.01.11 12:52:00
 Ma nem érdekelt semmi,ma nem tudtam vidám lenni,ma minden bántott engem,ma nem tudtam mit kéne tennem,ma hiába mosolygott bárki rám,ma tudtam ez nem az én órám--sőt tudtam, nem is az én napom...ma éreztem: én nem ezt érdemlem,s mégis folyton ezt kapom--lehetne békésebb…..
kiralykisasszony 2010.06.01 21:36:02
(Ez az a bejegyzés, amit megírtam egy szép kis estén... Felét elmentettem akkor, addig hogy.. "Talán akkor engedtem el..." A többi része már a mai . )  ...Tehát . Azt hiszem rájöttem. Én nem őt szeretem. (P.) Már nem. Csak az emlékét. Azokat a felejthetetlen…..