Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ayαme-chαn

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szemtanú a gyerekek lelketlen lehúzásának tartja a Kutyatanya nevű, virtuálisállat-nevelgetős közösségi oldalt. Mások szerint ez egy szokásos üzleti modell, minek moralizálni a gyerektémán. Az oldal lényege, hogy elindulunk egy 1 napos kölyökkel, akit etetnünk, itatnunk és…..
Ayαme-chαn 2009.12.29 12:30:51
Sziasztok.

Számomra egyszerűen felfoghatatlan, hogy mennyire mínuszba van az IQ-ja annak aki írta ezt a cikket. Pár mondatot idézek belőle, és hozzáfűzöm a véleményem. Egyébként a neveldén Ayame-chan néven vagyok fent, ott lehet nekem levelet írni, ha valami nem lesz világos.

'' A kutyatanya.hu a legalantasabb fajtából való pénzleszedő közösségi oldal, ami visszaél a kutyaszerető gyerekek felelősségtudatával, érzelmeivel. ''
Idefigyelj kedves emberem, a KutyaTanya [CicaNevelde] nem pénzleszedő közösségi oldalak, hanem két olyan nevelde, ahol nem vagy köteles SMSt küldeni, csak ha akarsz plusz dolgokat pl különleges kutya [macska] vagy hitelkártya, stb.

'' Regisztrációkor a kutyádhoz kapsz 500 centet, ebből nem is futja mindenre, ami kell (pl. a lányomnak már 700 centes legolcsóbb kutyaágyat sem sikerült vennie), aztán várhatod a heti 200 cent apanázst, amiből 1 hétig kell etetni a kiskutyát. ''
500 centből igenis lehet megvenni minden szükségest a kutya eltartásához, ameddig jön az új fizetés. Mondd meg a lányodnak, hogy nem kell venni kutyaágyat, hanem inkább kajára és szükséges cuccokra költse a pénzt, és ha eleget spórolt, akkor majd később jut arra is. Nekem a mai napig nincs kutyaágyam, és nem haltam bele.

'' Hihetetlen, de van SMS toplista (összesített és heti is) a legtöbb sms-t küldő gyerekek ranglistája. ''
Mondjuk miért is ne lenne?

'' Az abszolút első 43728 centtel rendelkezik, 27000 cent alatt esélytelen a felkerülés. ''
Ismét nincs igazad. Nem kell 27000 centje legyen valakinek, azért hogy felkerüljön a toplistára.

'' És lehet segélyt is kérni, napi 15 centet, de ahhoz folyton a gépnél kell ülni, mert hamar elfogy az óránkénti keret. ''
Kedves emberem, ha lassú vagy mint egy csiga és nem tudsz segélyt kérni, az már nem az oldal hibája.

'' Mi van akkor, ha apu-anyu letiltja az smsezést? H a kutya éhezik, elkobozzák, menhelyre kerül. ''
Ha a gyerek tud pénzt spórolni [az márpedig a te feladatod hogy megtanítsd] akkor a kutyája nem éhezik és nem is kerül menhelyre. Nem szükséges SMSt küldeni ahhoz hogy ne haljon éhen a kutya.

'' Micsoda mocsadék, alja, pénzéhes szemétláda kreálta ezt az oldalt és a testvérét, a cicaneveldét?? ''
Még egy rossz szó Peinről [Adminról] és neked véged. Én egész életembe hálás leszek neki, hogy létrehozta ezt a két oldalt, ahol a szabadidőmet töltöm és ahol rengeteg nagyon-nagyon jó barátot szereztem. Megemlítenék egy párat közülük, pedig nem ismered őket: Bemi, Neii, Dory, Petra, Ede, Szandy, Raffi, Roni, Kiki, Zsuzsi, Vivi, Szasza, Dominic, Süni stb.

Ennyit akartam mondani. Mégegyszer megjegyezném, hogy remélem ez az idióta, értelem nélküli és idegesítő cikk minél hamarabb törölve lesz. Ja, és még annyit, hogy aki még merészeli kritikálni a kedvenc weboldalaimat, a CicaNeveldét, és a KutyaTanyát, annak rossz vége lesz.

Ayame-chan.