Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tengerzold (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A magyar törvényhozás tegnap rábólintott a kettős állampolgárságra. A szlovák parlament órákkal később cserébe elfogadott egy törvényt, melynek értelmében azok, akik felveszik a magyar állampolgárságot, elveszítik a szlovákot. Ismét kiderült, hogy a felvidéki…..
tengerzold (törölt) 2010.05.27 11:20:05
@freebiker: igaz, velem pl. Poprádon voltak bunkók, 2:1 arányban.2 bunkó, egy normális, az is igaz, hogy a segítőkész nő egy utazási irodában dolgozott :) Szerintem az sem mindegy, hogy városban vagy faluban akarsz kérdezni valamit, nekem a várossal vannak rosszabb tapasztalataim.Bunkózzanak nyugodtan, legfeljebb nem megyünk hozzájuk, annyi szép hely van.
Gyurcsány Ferenc, Molnár Csaba és Szanyi Tibor kivételével, néhány tartózkodás és távolmaradás mellett, a magyar parlament óriási többséggel fogadta el az állampolgársági törvény módosítását. A múlt heti általános vitában vezető nélküli vert seregként viselkedő…..
Fico a kettős állampolgárság megadása mellett egy másik durva szlovákellenes lépést is felfedezett Orbánék tevékenységében: az új miniszterelnök első hivatalos útja Lengyelországba vezet.  Hogy mi ezzel a probléma? Hát az. Az, hogy Orbán ezzel azt sugallja, hogy nem is…..