Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maláji tidris2

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan sok, fapados légitársaságokra panaszkodó levelet posztoltunk már be, hogy direkt üdítő egy kis magyarozós utasgyalázást olvasni. A véres kardot Gyöngyvér hozta, akit kiborít a magyaros ügyeskedés a Wizzair járatain. Hány csomag az egy kézipoggyász? Milyen hosszú a pannon…..
maláji tidris2 2009.12.29 13:56:03
Azért van magyarból is különleges állatfaj. Egy bárban dolgoztam külföldön. Bejött 3 kigyúrt tetkós gyerek (izompoló) 3 kinyalt csöcsös csajjal. Leültek egy asztalhoz, majd hangosan dumálni kezdtek magyarul. Kértek 3 kólát és próbálták a kollegámnak magyarul magyarázni hogy hozzon nekik dugóhúzót mert hoztak egy bort a sarki boltból és azt akarják meginni. Persze a srác nem értette de én igen hogy miket mondanak neki....Úgy gondolták hogy ha rárakják a srácra a magyar káromkodás gyöngyszemeit akkor majd megérti. A végén odajött mert annyit tudtak neki mondani hogy Hungary... Odaküldött....
Mondtam nekik hogy ezt itt nem igazán lehet. Erre a csajok kacarászása közben a srácok elkezdték a fűzést hogy" ne legyél már köcsög" magyarok vagyunk wazze.... ne basszál már ki velünk....Untam már nagyon.
A végén kértek egy üveg bort de elmondtak minket minden köcsögnek, szar helynek, meg hogy magyarországon mennyivel különb helyek vannak.....
Azért még 3-4 alkalommal odahívtak hogy nekik kokain kéne, meg fű, meg nem e segítenék nekik kitelepedni, meg a 3 csajnak munkát stb stb....Perssze közben a "ki böfög nagyobbat játékot is játszották a csajok idióta vihogása közepette")
A 15 eurós ceh-re "aztakurvaannyját jó drága, adjad már ócsóbban a magyaroknak wazze" stb. A kollegáim és a főnököm már nagyon ki voltak akadva rájuk... kérdezgették is hogy "nálatok mindenki ilyen" nem csodálom hogy eljöttél onnan-t hallgattam egy darabig.

Vannak irtózatos gyökerek a magyarok közt. Azt hiszi mert volt pénze külföldre jönni és ő magyar, valamiféle szívességet tesz más országnak azzal hogy ő oda látogat.
Ugyan ez igaz a repülésre is, mert az hogy 9000-ért vesz egy repjegyet nem jelenti azt hogy ezzel megvette a repülőt, és rá semmilyen szabály nem vonatkozik. A légiutas kísérők elég ügyesen kezelik ezeket a helyzeteket. Ők tudnának mesélni.....