Regisztráció Blogot indítok
Adatok
suszika

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elnézést, hogy csak most kerül ki a folytatás, de a blogon megjelenő adatokat egyből fekapta a sajtó, ha minden kikerül, nincs értelme sajtótájékoztatót tartani. Fontos előszó A kapott táblázat a januárban feltett közérdekű kérdésre kapott polgármesteri válasz. A…..
Gábor már jó ideje nem a Dunaweb ügyfele, ehhez képest a szolgáltó levélben értesítette arról, hogy tartozása van. Gábor rendes ember, személyesen befáradt az ügyfélszolgálatra hogy tisztázza a helyzetet, azonban nem járt sikerrel: az ügyfélszolgálatnak fogalma sincs, mire is…..
suszika 2009.12.29 08:55:50
@kötöttsapka:

Szia!

Én is intelecomos voltam, nekem simán ment a lemondás, de most nekem is írtak, hogy 45 rugóval tartozom. Számlaszámot, hogy miből jön persze nem tudnak, csak annyit, hogy 2008.december 31-ről. Gondolom azok a számlák, amiben nekem száláztak egy másik emberke telefonját, mert fél évig nem tudták a telefont bekötni..

Telecom cégnél dolgozom és megkérdeztem a behajtási vezetőnket mit tudnak csinálni. Azt mondta, hogyha nem tudnak konkrét számlákat mondani, akkor perre is mehetnek, akkor is tuti vesztenek. Szóval Ne FIZESSETEK!

Szerintem a Dunaweb megvette ezt a lúzer céget és most minden nyitott követelést megpróbálnak behjatani, küldenek egy levelet és van aki befizeti. HA válaszolsz, ők persze nem foglalkoznak vele, mert nem megoldani akarják a gondokat, hanem próba szerencse alapon olyan embereket találni akik beijednek és fizetnek.Üdv