Regisztráció Blogot indítok
Adatok
melbalerina

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A férfiak tavaszi/nyári divatirányzatai közül a mintás holmik trendje az, amit nem hiszem, hogy gyakran fogok látni az utcán a pasikon. Az okokra több tippem is van (félnek attól, hogy a középkorúak megmosolyogják, vagy a homofóbok lemelegezik őket?), pedig a rengetegféle…..
Csak képek, és semmi más...Forrás..
Kezdek rosszul lenni a több réteg tüllszoknya+míder kombinációból álló esküvői ruháktól, ugyanis mindenhol csak ilyet látok. Ezt viselik a kövérkés menyasszonyok, akiknek rendkívül előnytelen, ahogy a mellkasuknál kibuggyan az a kis felesleg, amit az egyik barátnőm csak…..
melbalerina 2011.12.06 16:23:53
A WAMP nekem mindig is olyan volt, hogy kimegyek, nézelődök, ezer ismerőssel összefutok, majd hazamegyek úgy, hogy nem vettem semmit.Jelentem, most óriási változás történt: múlt vasárnap a gasztro szekcióval kibővített WAMPon körülbelül minden családtagomnak tudtam volna…..
Ritkán szoktunk magyar újságok fotósorozatairól írni, de Viszlay Márk fotói Mihalik Enikőről a májusi Glamourban, olyan jól sikerültek, hogy nem mehetünk el mellettünk szó nélkül. A képek hangulata nagyon megfogott, romantikus és érzéki fotókkal állunk szemben, ahol Kökény…..
Az övtáskával kapcsolatban ugyanúgy érzek, mint a gumicsizmával: van benne valami fura, nem venném fel, de másokon néha látok jókat.Szóval nem tudok objektívan véleményezni a lentebb látható, 2010 tavaszi Louis Vuitton modellek láttán: nekem nem tetszenek. Persze…..
Nagy Jimmy Choo rajongó vagyok, ezért kíváncsian vártam, mit hoz ki a 24:7 kollekciójából. Van egy pár valóban gyönyörű, klasszikus darab, amit bámikor felvehetünk és szinte soha nem mennek ki a divatból.Ilyen például ez a gyönyörű fekete szandál, amit bármikor…..
A februári Teen Vogue címlapján bűvöli el az olvasókat áthatóan kék szemeivel Jessica Szohr, a Gossip Girl Vanessája. Nekem ő az egyik kedvenc karakterem - bár a sorozat lányege a pletyka - Vanessa a legkevésbé kétszínű és törtető. Ráadásul nem…..
melbalerina 2010.01.31 15:15:52