Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nretzse

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Tudom, hogy én ebből a szempontból nem vagyok mérvadó, de talán van még olyan elvetemült rajtam kívül is, aki akkor is szívesen olvas mesét, ha nincs meg hozzá az alibi, hogy a gyereknek olvasom. Részemről ma délután kellemesen merültem el Máté Angi mesevilágába,…..
Gyerekkönyvek Békebeli mese 2010.06.01 21:27:00
 Szegedi Katalin illusztrációiban mindig a békebeli idill tetszett, kelmék, csipkék, porcelánok, boldog polgári milliő. És G. Szász Ilona most megírta az ehhez a stílushoz tökéletesen illeszkedő történetet. Mesét egy varrókisasszonyról és egy úri szabóról, tökéletes…..
Gyerekkönyvek Földim 2010.03.16 15:13:13
 Nagy-nagy meglepetés ért, amikor rákerestem Róth Anikóra, ugyanis azt írja a honlapja, hogy Szekszárdon született, mint jómagam, ráadásul csak egy évvel fiatalabb nálam. Így aztán még inkább a "szívemcsücske" lesz mostantól, amit elsősorban természetesen…..
Gyerekkönyvek Tündéres 2008.06.14 08:48:00
A lányos anyák nagy része gondolom meg tud erősíteni abban, hogy a kis csajoknak minden bejön, ami tündéres vagy királylányos. Az én lányom is ilyen, ezért is lett népszerű nálunk Berg Judit Panka és Csiribí sorozata. Tegnap sikerült beszerezni a legújabb részt, a…..
Gyerekkönyvek Népmesék nyomán 2009.12.13 08:11:00
 Érdemes olvasni a Pagony hírlevelét, mert nagyon sok könyvvel ott találkoztam először. Így volt ez Bagossy László a Sötétben Látó Tündér című kötetével is. Színházi előadás alapján készült a köny, Takács Mari gyönyörű képeivel illusztrálva. Mivel az előadást…..