Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tamas.nick

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nézegesd, hogy milyen szép - kikapcsolva :)    Röviden: kapcsold ki, és húzd ki a konnektorból a számítógéped, és az összes perifériád (nyomtató, modem, router, hangszóró, külső winchester/DVD-író, stb.). Ez a legfontosabb. Elektromos kütyüidre…..
  Alig 24 órát töltött nálam a DELL Inspiron 1545, mert tulajdonosa ennyi szabadságot adott magának és a gépének. Az adatmentés-frissítés-vírusirtás-tisztítás épphogy belefért, s képet is csak párat lőttem róla, mert már várta gazdája az Ő kis szíve…..
tamas.nick 2010.08.04 19:50:52
@Gépember: Próbáltam azzal is, de kiírja, hogy nem támogatott OS, Google-al talált driver eredménye annyi lett, hogy a Catalyst megjelent a helyi menüben, de hiába kattintok rá nem indul el.
tamas.nick 2010.08.05 10:01:07
@Gépember:
Igen ezt próbáltam, de semmi.
Köszi a segítséget, nem akarlak tovább zavarni :)
tamas.nick 2010.08.05 16:51:41
@Gépember: Hát igen, pedig egy Acer után azt hittem érezhetőbb lesz a különbség.
Amit még észrevettem, hogy a képernyője sötétebb háttérszínben vibrál.
   Kattints a képre bővebb infókért! Forrás: időkép.huJelenleg (2010.07.14.) Dunaharasztiban van a legmelegebb: 37.1 C fok.(még egy tized, s megdől a mai hőmérsékleti rekord)Te, aki ott ülsz a számítógép előtt, s szidod a kánikulát, gondolj bele, mi lehet a géped…..
 "Minden példa jó valamire. Ha másért nem is, elrettentésnek biztos."A következő "áldozat" egy Acer Aspire 3100-as gép. Női tulaj, megkímélt, szép állapotban - kívülről. A ventillátora viszont visít, mint a fába szorult féreg. Eleve több, mint két…..
 Az előző bejegyzés folytatása. Lili gépének felújítása azzal kezdődik, hogy a jó pár éve karbantartás nélkül üzemelő gépet apró pici darabokra szedem. Kezdem a "fekete dobozzal", azaz a tápegységgel. Általában nem szükséges belenyúlni, javítani sem…..
tamas.nick 2010.04.30 15:03:33
@Gépember: köszi
el is feledkeztem, hogy az új ház oldalán van két szellőző, az egyik a processzoré, alul a videokártyáé (passzív hűtés)
A Hardwarezone fórumán megjelent információ szerint a legújabb Synaptics driver multi-touch képessé teszi a régebbi notebookokat is, persze csak akkor, ha Synaptics gyártmányú touchpad van bennük. A driver letölthető a HP oldaláról: Windows XP Vista / Windows 7…..
Noti Algiz 7, a mindenálló netpad 2010.02.10 15:39:00
A Handheld US bejelentette az Algiz 7-et, ami egy 7"-os érintőkijelzős gép mindenálló burkolattal. A MIL-STD-810G szabványnak is megfelelő gépben 1,6 GHz-es Atom processzor, 2 GB RAM és 64 GB SSD van, oprendszerként pedig Windows 7 Professional szolgál. A gépben menet közben…..