Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cargirl

62 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az új Fiat 500 meghódította a világot! Ezt ma már nyugodtan kijelenthetjük, hiszen ez a zseniális elődjének szellemében még zseniálisabban újjáélesztett trendi és bájos kisautó szinte mindent és mindenkit megihletett néhány éves pályafutása során. Készült belőle…..
Decens, mértéktartó nőies elegancia. Talán így jellemezhető legtalálóbban a Mercedes C Coupe, amelynek C180 BlueEfficiency Coupé változata még károsanyag-kibocsátásban és árban is éppen a felső, polgári tűréshatár alatt van. (Igaz, a típus legerősebb és legdrágább…..
A Bluebeards Revenge egy borotvahabokat és borotválkozás utáni termékeket gyártó cég. A brit vállalat nemrég felmérést végzett, amelyben arra volt kíváncsi, hogy melyik a világ legférfiasabb autója. A győztes a szavazatok 21 százalékának megszerzésével a Ford Mustang lett,…..
Ma még nem tudhatjuk, melyik lesz az év autója; de abban a versenyben, amely arról szól, melyik a legelcseszettebb autóreklám az évben, nyugodt szívvel már most eredményt hirdethetünk: a győztes az új Lancia Y - pontosabban annak kreatív csapata. Mindenekelőtt azonban szögezzük…..
Mint köztudott, a Smart az eredeti elképzelések szerint - amikor még a svájci Swatch óragyárral közösen tervezgették - elektromos hajtású lett volna, ráadásul négy, a kerekekbe épített agymotorral. Végül a sorozatgyártás előtti utolsó utáni pillanatban koncepciót váltottak…..
Annak idején, az új Twingo tervezésekor állítólag a Renault szigorú főnöke, Carlos Ghosn visszadobott a tervezőknek minden egyedieskedő, különcködő dizájntervet és megparancsolta, hogy a bájos és rendkívül sikeres kisautó utódja egy feltűnésmentes, praktikus, jól…..
Komoly és szerteágazó családregény első fejezete kezdődik meg a szeptemberi Genfi Autószalonon: bemutatkozik a Volkswagen cuki-öko miniautója, az Up, amely a német márka szerelmeseinek körében is divatba hozhatja a városi miniautót - és a környezetvédelmet. Annál is inkább,…..
Trendi női autók A Panda éve 2011.08.20 08:49:27
Ahhoz képest, hogy nemrégiben lett vége a válságnak - és állítólag mindjárt kezdődik a következő -, fantasztikus mezőny áll csatasorba az idei Év autója díjért. Arról persze hosszú évek óta erősen megoszlanak a vélemények, hogy mennyire tekinthető komoly szakmai…..
Nem trendi, nem női, nem szép és nem is elegáns. Mégis, első látásra szimpatikus lett. A Mobius, Kenya első autója Afrikának készül. Olcsó, praktikus és strapabíró akar lenni, olyan, amit szükség esetén más, öreg autók alkatrészeivel is ki lehet javítani. A szélvédő…..
Valami megmagyarázhatatlan és igazából felfoghatatlan okból az autógyártók egy része gnóm külsejű villanyautókkal akarta először meghódítani a nagyközönséget. Nem akarok példákat előhozni, minek bántsak meg egyébként jó minőségű autókat gyártó cégeket, de tény:…..
Sokan háborognak amiatt, hogy a jövőben a kisebb, nőiesebb BMW-k már csak elsőkerékhajtással készülnek majd, mondván, mindez a nemes bajor hagyományok nyílt meggyalázása. Szerencsére azért ez nem lesz teljesen így. A jelenleg tervezett legkisebb BMW például bizonyosan…..
Sikeresen újjászületett a Mini, a Fiat 500, a Volkswagen Bogár, de még a Dacia is; egyszerűen érthetetlen, hogy a Renault mire vár az idén éppen ötven éve született R4 reinkarnációjával. Annál is inkább, mert ha volt az autóiparnak nemcsak bájos, trendi, de praktikus…..
Keresgélt már valaki Honda Monkeyt a hazai és külföldi használtmotoros oldalakon? Aki igen, az láthatta, hogy rendkívül drága, trendi, kultikus tárggyá vált a kis japán minimajom. Van viszont egy egészen más stílusú, de hasonlóan trendi kis utódja, a Zoomer,amit újonnan is…..
Sikernek - különösen üzleti sikernek - semmiképpen sem lehet nevezni a Smartot, de az elvitathatatlan tőle, hogy a zöld autózás egyik ikonja, trendi divattárgy és több európai nagyvárosban (Párizs, Róma stb) komoly szimpátiára és népszerűségre tett szert. Nemrégiben…..
Trendi női kisáruszállító: már a felvetés is antagonizmusnak tűnik. Holott, sajnos vagy szerencsére - ezt döntse el mindenki világnézete szerint - ételkiszállítóként, gyorspostáknál, területi képviselőként vagy akár egyszerűen önálló vállalkozóként egyre több hölgy…..
Láttam élőben a cuki kis Renault Twizyt, és ebben nincs is semmi különleges, hiszen kifejezetten és csak ezért mentem ki múlt hét végén a Hungaroringre, ahol szinte elviselhetetlen versenyautózajjal kellett megküzdenem azért, hogy személyesen is találkozhassak ezzel a halk,…..
Hamarosan egy tipikus velvetskin-kezelésen esik át a Renault - elődjénél kevésbé sikeres, de ahhoz hasonlóan bájos és praktikus - kisautója, a Twingo. Kis súlycsökkentés, apró arcfeszesítés és fogyasztás-csökkentés, miközben a bájos forma, a kedves tekintet marad. Ha…..
Ma már sokan, sokféle hibridhajtású autót készítenek, de azt talán elfogultság nélkül is leszögezhetjük: a hibridrendszer alapgyártója, alfája és omegája mindig is a Toyota volt és maradt. Nemcsak azért, mert úttörője ennek az - elvben és bizonyos feltételek megléte…..
Mindenekelőtt határozottan leszögezném: érthetetlen és felfoghatatlan, miért kell egy olyan bájos, kedves, praktikus kisautót, mint a jelenlegi Fiat Panda, lecserélni. Az ugyanis a legkevésbé sem indok, hogy a Fiatnál készült egy zseniális új kis motor, a Twin Air, hiszen azt…..
Trendi női autók Lupo, másodszor 2011.06.18 07:10:24
Igazán édi és trendi kisautó kerül a piacra - állítólag - már idén ősztől. Volkswagen Lupónak hívják, és nem téved az, akinek e név ismerősen cseng, hiszen ő már a második kis cuki lesz e név alatt. Elődje szintén igen bájos - és sikertelen volt. Talán magas ára és az…..
Az első olasz tesztek szerint az új kis Lancia az 1,3-as multijet dízelmotorral jobban fogyaszt, mint a Fiat 500. Meglepő és talán igaz, de valójában nem is ez a lényeg, hiszen az Y egészen más közönséget céloz, mint az egykori kis kultuszautó zseniális reinkarnációja. A Lancia Y…..
A trendi férfi: Marco Filippeschi Pisa polgármestere. Trendi - szerintem női, de akár unisex - autója pedig a Smart Electric Drive, amely egyúttal Pisa városának hivatalos szolgálati járműve, és egy ilyennel közlekedik maga a polgármester is. Erről személyesen is meggyőződhettem,…..
Ritka eset, hogy nem - vagy nemcsak - egy autó, hanem annak motorja minősül trendinek, nőinek - ráadásul ökónak. Egyáltalán, már az is különleges eset, hogy ennyire szem előtt van és közbeszéd tárgya egy autómotor. Amelynek valójában az egyetlen feladata éppen az:…..
Elnézve ezt a cuki kis egyterűt, a b-oszlop nélküli új Ford B-Max-ot, azon kezdtem el gondolkodni: eddig minek csúfitották felesleges b-oszloppal az autókat... A szintén jól sikerült Fiesta alapjaira épült egyterűnek persze korántsem a b-oszloptól való mentességében rejlik a…..
Ígéretes és hitelesnek tűnő pletykák terjednek a Citroen C Cactusról. Az évekkel ezelőtt bemutatott tanulmányautóról sokáig nem sok hír érkezett, most viszont, úgy tűnik, eldöntötték a franciák: feltámasztják vele eddigi legismertebb és legbájosabb legendájukat, a 2CV-t,…..