Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Narcissa Black

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kívánság Üst Itt az idő 2010.02.18 18:00:00
Elérkezett ez a perc is, mikor kiderül, ki kinek volt a rejtélyes alkotója. Néhány szerző neve többször is szerepel a listában, ez azért van így, mert ők voltak az üst hősei, akik segítkeztek póttörténeteket írni vagy rajzokat készíteni azoknak, akiket cserben hagytak az…..
Kívánság Üst Ananke ajándéka 2010.02.06 18:00:00
Akinek készült az ajándék: Ananke Korhatár: 12 Figyelmeztetések: pre-slash Leírás: Dumbledore összegyűjti a Roxfort krémjét, és különleges kis kirándulásra viszi őket. A vonat elsuhan velük egészen piciny kis hazánkig, hogy aztán a szereplők olyanokat tapasztaljanak, amiket…..
Akinek készült az ajándék: Narcissa Black Korhatár: 12 Figyelmeztetés: nincs Leírás: Bella és Piton egy kellemes estét töltenek el együtt, aminek folytatása is lesz, innentől kezdve minden éjszakát együtt töltenek. A kéréstől eltértem egy kicsit, mert könyvhű karakterekkel,…..
III. Egy percig nem szóltak semmit, csak ültek némán az ebéd maradékai fölött, amelyekhez már senkinek sem akaródzott hozzányúlni. Seamus és Dean hangtalanul tátogtak, és a fejüket rázták, míg Hermione a szemét törölgette. Ron aztán sután átölelte fél karjával, és a…..
OoH-ToO   Már Harry és Tom is betöltötte a tizenegyet, mikor egy furcsa látogató érkezett az árvaházba. Miután elmondta, miért jött, Mrs. Cole szinte örülni látszott. Magához hivatta a két fiút, majd ott hagyta őket a túlságosan színes öltözetű, hosszú hajú és…..
Kívánság Üst Nara ajándéka 2009.12.28 18:00:00
Akinek készült az ajándék: Nara Korhatár: Nincs Figyelmeztetések: Nincs Leírás: Az ötlettől picit eltértem, a főszereplő nő nem őrült, inkább furcsa, illetve a romantika nagyon kicsi, sőt, lényegében nincs is romantika, ugyanis egy novellába Pitonnal – szerintem –…..