Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tekozloangyal

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
tekintettel arra, hogy mindenki megirja az evtized top 10-et mindenbol, igy most arra gondoltunk, hogy akkor mi is osszedobjuk a magunket. nehez feladat harult rank, mikor elhataroztuk, hogy megirjuk a barati top8at, de igyekeztunk:8. family guy7. praga, saporuzs es egyebek6. 2007es volt feszt5.…..
szerda hajnalban indultunk, a csaladi hagyomanyt kovetve negyedoras kesesben a repterre. biztos szimpatikusak voltunk a beszallito neninek, vagy megesett a szive a ket loholo kicsin, mert sikerult beszalnunk. egy oras repulout es landoltunk is glasgowban. apuci innen valo, es a cegenek a fele is itt…..
2 napja teljesen tonkrement a gepen, ugyhogy kenytelen voltam venni egy ujat. amihez kolcson kellett kernem fonokasszonytol, de most legalabb van mirol potyognom...:) a heten amugy nem tudom mi tortent velem, valami borzaszto kisugarzasom lehetett a targyakra, mert a telefonomat beleejtettem a…..
ha már áron ennyire belejött, akkor én is adok életjelet magamról, meg már amúgy is ég a pofám, hogy nem vagyok képes semmit írni... de itt igazából nem történik semmi. vagyis persze, minden nap van valami apróság, csak nem feltétlenül érdemes egy bejegyzésre.én közel sem…..
ez a 11. napja, hogy nem volt szabadnapom. ez annyiban bosszantó, hogy főnökasszony elvárja, hogy friss, kedves, beszédes legyek vele. szóval igencsak borúsan látom a dolgokat mostanság. lassan egy hónapja vagyok itt és kezd iszonyatos honvágyam lenni. folyamatosan nézegetem a…..
én leszek a kakukktojás ebben a blogban, ugyanis én nem tanulni vagyok itt(vagyis a szónak nem abban az értelmében, de hát úgyis tudjátok). ma kezdtem meg a harmadik hetemet londonban. eddig nagyon vegyes a kép, de azt hiszem a pozitív felé billen a mérleg, mindenképp. van két fiam:…..
"Én nem tudom, hogy már mi kéne, hogy a Fábry megbukjon. Elképzelem, ahogy egy ventillátorral az arcába permetezi saját szarát, miközben az exhumált kutyáját bassza egy Combinokorlátba kapaszkodva az RTL Klub jogi osztályán. És mit lenne a válasz? Legalább sokan nézik."…..
tekozloangyal 2008.02.12 10:47:34
tekozloangyal 2008.02.12 10:48:49