Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsuzsee

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, jogosan merül fel a kérdés. Jómagam is úgy vélem, hogy jelenleg a magyar tévés, sorozatos újságírás teljesen le van fedve, hiszen mindenki megtalálhatja azt, ami igazán érdekli ebben a világban. Blogunk szerzői is elismert tévés bloggerek, akik különféle platformokon…..
Kívánság Üst Itt az idő 2010.02.18 18:00:00
Elérkezett ez a perc is, mikor kiderül, ki kinek volt a rejtélyes alkotója. Néhány szerző neve többször is szerepel a listában, ez azért van így, mert ők voltak az üst hősei, akik segítkeztek póttörténeteket írni vagy rajzokat készíteni azoknak, akiket cserben hagytak az…..
Kívánság Üst Ananke ajándéka 2010.02.06 18:00:00
Akinek készült az ajándék: Ananke Korhatár: 12 Figyelmeztetések: pre-slash Leírás: Dumbledore összegyűjti a Roxfort krémjét, és különleges kis kirándulásra viszi őket. A vonat elsuhan velük egészen piciny kis hazánkig, hogy aztán a szereplők olyanokat tapasztaljanak, amiket…..
Harmadik fejezet: A bál  Hermione mozdulatlanul állt a tükör előtt, képmásán merengve. Milyen furcsa… Egy évvel ezelőtt pontosan ugyanitt állt és ugyanúgy a bálra készülődött, de akkor valaki más oldalán. Krummal táncolni egészen más volt. Egyrészről…..
OoH-ToO   Már Harry és Tom is betöltötte a tizenegyet, mikor egy furcsa látogató érkezett az árvaházba. Miután elmondta, miért jött, Mrs. Cole szinte örülni látszott. Magához hivatta a két fiút, majd ott hagyta őket a túlságosan színes öltözetű, hosszú hajú és…..