Regisztráció Blogot indítok
Adatok
E30Peti

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly év vége óta kapható Németországban az E10 jelű üzemanyag, ami a szuperbenzin mellett legfeljebb 10 százalékban bioetanolt is tartalmaz. Az elmúlt hetekben világot látott felmérések szerint a gyakorlatban a hangsúly a „legfeljebb” szóra tevődik: a vizsgált kutak…..
E30Peti 2011.03.11 15:04:57
@Djole: Jó kérdés, bennem is felmerült, hogy 2 éve 180 ft volt, ma 270 körül, ezt a 1.5x-ös szorzót mi indokolja? Persze ha most is 180 ft lenne, akkor ki tankolna benzint ?
Autófília Egy Benz kálváriája 2010.09.28 10:10:00
Sokak életében eljön a pillanat, amikor úgy dönt, kell egy Mercedes. Kinek hamarabb, kinek később, de eljön. Ha gazdag az illető, akkor viszonylag könnyű helyzetben van, elmegy egy kereskedőhöz, és megrendeli álmai autóját 20-30-40 millióért, megvárja amíg megérkezik, majd…..
E30Peti 2010.09.28 10:45:59
@Totálgáz: Ezért írtam hogy reklamálni reklamálni reklamálni....
Elsőre kínált összeg 2-3x-osát is képesek kifizetni megfelelő ráhatással.
Szó szerint ütős történetet küldött be aszfaltbetyár. Egyértelműen elsőbbsége volt, amikor nekiment egy másik autós, aki ennek ellenére nem akarta elismerni a felelősségét. Tudom, hogy elég érzékeny téma a vétkes fél etnikai hovatartozása miatt, ezért külön kérlek…..
 Sokan élnek abban a tévhitben, hogy gazdasági totálkár esetén, vagy autólopásnál a biztosító az eredeti állapot visszaállításához elegendő kárösszeget fizet. Az avultatás költségét, és a banki hitel kiváltást, illetve árfolyamkockázatot a tulajdonosnak kell…..
Bizonyára sok Zugügyvéd blogfogyasztó örülne, ha valaki pontosan megmagyarázná, mit jelentenek az alábbi tételek.Tisztelt Zugügyvéd! Fel vagyok háborodva a parkoló társaságok tevékenysége miatt.Mellékelten küldök egy-két parkolójegyet, ahol bizonyítottan be van fizetve a…..
Az elmúlt évben néhány E85-tel kapcsolatos rendezvényen kaptam pár apróságot. Felhalmozó típus vagyok, de már nem olyan nagyon, mint régen, ezért úgy gondoltam, nálamnál megbecsültebb helyre is kerülhetnek a holmik. Karácsony alkalmával - kissé megkésve ugyan – úgy…..