Regisztráció Blogot indítok
Adatok
badnewbie

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem hallott még a Zöld Baloldalról? Nem az Ön hibája! Én sem hallotta még, egészen tegnapig... "A Zöld Baloldal 2009. március 1-jén jött létre az Európai Feminista Kezdeményezés egy Másmilyen Európáért, a Magyarországi Munkáspárt 2006 és ifjúsági szervezete,…..
Fekete János, az "Ember Aki Nem Fogott Kezet Sólyom Lászlóval",  Marton Frigyes-díjat kapott. Rorgosh írt nekünk egy levelet, hogy ki is az a Fekete János ...     "A Marton Frigyes Díjat olyan művészek, közéleti személyiségek kapják akik a neves…..
badnewbie 2009.05.06 11:17:11
Nem lesz költségvetése csütörtökön a fővárosnak - Egy állampolgár kifogást nyújtott be szerdán a Fővárosi Választási Bizottság (FVB) azon határozata ellen, amelyben Kivágó Iván Györgynének adta ki a Hunvald György lemondásával szabaddá vált fővárosi szocialista…..
James A. FitzPatricks 8 perces rövidfilmje Budapestről, 1938-ból. Egyszerűen csodaszép ...  Ami különlegessé teszi, hogy színes kisfilm. Nem is emlékszem, van ennél korábbi színes film Budapestről? És a vidék, 1939-ben:  ..
Horvátországban, természtesen ... Nem is értem,  ez a hír miért nem kapott nagyobb visszhangot. Nem tudtak a kedves újságírók elosztani kettő db számot, majd felhívni az Illetékes Elvtársat a minisztériumban vagy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségnél, hogy ugyan legyenek már…..
badnewbie 2009.04.28 12:35:14
Jellemző, hogy az MSZP kit és hogyan talált Hunvald helyére... Ugye Hunvald Gyuri, a VII. kerület polgármestere ÉS a Fővárosi Közgyűlés tagja február közepe óta előzetes letartóztatásban van. A cellából meg nehéz részt venni a Közgyűlés munkájában, csodálkozom is, hogy…..
A Szóviccblog egy emberként és viccen kívül aggódik a súlyos beteg Stephen Hawking életéért. Mi mással kívánhatnánk neki jobbulást, mint egy olyan borzalmasan rossz, hawkingos képviccel, amitől még ő is megszólalna. A "művet" a jéghoki-vb ihlette:A csatolt a tegnapi…..
Vastagbőr Zita, a sztárfotós 2009.04.27 13:35:00
Szegény Zita! Nem elég, hogy Kedves "Milliárdos" Feri kidobta, hozzávágva egy Audi TT-t meg egy lakást, amolyan vigaszdíjul a rettenetes 1,5 év miatt, amit egy milliárdos párjaként kellett kihúzni szegénykének (vacsi:Párizs, shopping:Milánó, víkend:Monaco), most meg a…..
Az Invitel állítólag Kínában érzi magát. Bár első fokon elítélte a Pirate Bay üzemeltetőit egy szerzői jogi aktivista, tehát bizonyára nem elfogult bíró, a torrentoldalt nem záratták be, tehát az zavartalanul üzemel. Az Invitel Zoli szerint azonban nem tűrheti meg a…..
Egy hétig szükséglakásban, romák között fog lakni a miniszter. Mielőtt mindenki csettintene, hogy na igen, ez az, természetesen nem Abszurdisztánról van szó, hanem Csehországról ... Inforadio.hu: "Michael Kocáb, miután nyílt szóváltásba keveredett az észak-csehországi…..
Kovács László EU-s adó- és vámügyi biztos beterjesztette az EP elé azt a javaslatot, amelynek értelmében szélesebb körben és korlátlan időre lehetővé tennék a tagországoknak az általános forgalmi adó csökkentését, az Európai Bizottság (EB) ajánlásának megfelelően.…..
Gyurcsány tegnap a blogján folytatta az ámokfutását, de most megint feljebb kapcsolt egy fokozattal. A Vastagbőr teljes stábja elhűlve olvasta a legújabb agymenését:  "Azt gondolom, akkor működik jól az adó- és szociális rendszer, ha egyszerre felel meg két igénynek. Az…..
Ilyen ország tényleg nincs... Február 10-én őrizetbe vették Hunvald Györgyöt, a VII.kerület szocialista polgármesterét, hét rendbeli, különösen nagy kárt okozó, üzletszerűen, bűnszervezet tagjaként, bűnsegédként elkövetett csalással és kétrendbeli, különösen jelentős…..
badnewbie 2009.02.16 11:14:25
Kissé nyakatekertnek érzem a tisztelt bíró úr érvelését. Most akkor milyen törvényt is sértett a Magyar Gárda Egyesület? A Magyar Gárda Mozgalom pedig semmilyent sem? Hogy is van ez? Még a végén a tisztelt bíró úr löki be a Jobbikot az Országgyűlésbe, ha hinni lehet Vona…..
Lehetne az alant beágyazott videóhoz kommentárt írni, de minek. Azt látni kell, hogy japán kiskölykök milyen műsort rittyentettek Jack Sparrow kapitány tiszteletére. Le a kalappal a magánéletben visszahúzódó és szégyenlős Depp előtt...
Subba Tessék kézzel dolgozni! 2007.06.20 19:04:00
Kedves fiatalok, előre szeretnénk szólni, hogy az alábbi filmet kötelező végignézni. A Szerelem második vérig című, egyébként borzasztó alkotás ugyanis tele van olyan gyöngyszemekkel, amelyek nekünk eddig egyáltalán nem tűntek fel. Rögtön az elején a szuperlaza Alföldi…..
Subba Hét videója - A magyar emo 2007.06.11 10:27:00
Rendkívül fárasztó, hogy amióta a magyar média megtalálta magának ezt a szerencsétlen emót, vén hülye újságírók próbálják megfejteni e különös jelenséget. Mi ezt az okoskodást természetesen elítéljük, és inkább maguknak az érintetteknek engedjük át a terepet.…..
badnewbie 2007.06.11 12:54:36