Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dmitri

4 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Japán fejlesztő készítette el a kis biciklin kerekező kis robotembert, aki a romantikusan hangzó Kondo KHR-3HV nevet kapta a keresztségben. A kisméretű humanoid már kisérleti gólyalábazással is bizonyított, de a filmet látva, egyértelmű, hogy számára a kerékpározás testhez…..
Remek, hogy vannak olyan Homár-olvasók, akik ha kell, személyesen is fellépnek, ha szorult helyzetbe került külföldit látnak. FaBRIK a kisföldalattin lépett akcióba, egy brit házaspár oldalán. Egyikük jegye nem volt kezelve, meg is kapták érte a magukét, pedig FaBRIK sokkal több…..
Dmitri 2010.05.06 04:31:08
@eml: Ti valamit baromira rosszul csináltok, mert én napi 8 Ft-ból megúszom.
addict Csocsótanácsok kezdőknek 2010.04.01 10:45:00
Miben hasonlít egy reklámügynökség egy kocsmához? Alkohol nélkül nehezen lehet kibírni odabent, csocsótudás nélkül pedig nehéz érvényesülni. Ezért örültem nagyon annak, hogy a Heineken végre rendesen felkarolta ezt a sportot, már ha annak lehet nevezni, bár ha a sakk az, akkor…..
A tervezés óta botrányok kísérte autópálya két új szakaszát adták át 2010. március 31-én. A 2007-ben elkészült Érdi tető - Dunaújváros, majd a 2008-tól használható Érdi tető - M0 közötti szakaszok után egyszerre adták át az M6-os Dunaújváros - Szekszárd és a…..
Dmitri 2010.04.01 14:24:54
@Kalamona: Jó, de a többi pálya mellett is jönne még össze. Bp-ről nézve azért fontos, hogy mi van a pálya vége felé, mert az határozza meg a minimum forgalmat. Az M6 esetén ez Pécs, meg egy egyelőre el sem készült E73 balkáni szakasza, ami szerintem csak sokára lesz rendesen kihasználva. Az M3-nál meg három nagy város, ebből kettő nagyobb mint Pécs, plusz egy sokkal nagyobb Ukrajna felől érkező tranzitforgalom. Én nem sajnálom az autópályát, sőt, örülök neki. De annak is örülnék, ha mindenki adójából kapnék egy házat a Rózsadombon. Csak kérdés, hogy ez rajtam kívül másnak megéri-e. Nekem nem az autópálya létével, hanem a megvalósításával van gondom. Egyelőre szerintem iszonyatosan kihasználatlan lesz. De örülnék neki, ha nektek lenne igazatok. Lehet, hogy feleslegesen játszom a vészmadarat. :)
Dmitri 2010.04.01 14:31:06
@kulup: Én úgy tudtam, hogy csak Szarajevó és Kakanj között van egyelőre kész az autópálya. Akkor tényleg jobban állnak, mint sejtettem.
Dmitri 2010.04.01 14:56:26
@Kalamona: Az M3 bevezető szakasza kicsit más tészta. Ott nem az a gond, hogy a Hungáriára ömlő autókat nem tudja elnyelni rendesen a város? Az M6-nál ilyen probléma nem hiszem, hogy lesz. Sokkalta kevesebb ingázó lakik arra, ráadásul az út nem is mászik be a város belsejébe.
-Miért emeli ki a pogácsát?-Nyilván nem szó szerint kell érteni, ugyanúgy vonatkozik bármely cukrász- és sütőipari termékre.Laza kettő hónappal lett hosszabb a negyedik dimenzió az utolsó posztunk óta. Gabinak és Daninak ennyi átfutási idő kell, hogy az alkoholtól és…..
A róla elérhető nyilvános információk alapján Szijjártó Péter a Közgázon végzett, közgazdász diplomája van. Ettől még persze lehet olyan sötét, hogy az eső is mellé esik, de inkább arra tippelünk, hogy elvesztett valami hülye fogadást, ezért kénytelen egész estés,…..
Dmitri 2010.03.12 03:29:26
@Dmitri: Ja bocs, tévedtem, lehetne derivált fv. grafikonnak is nézni. Mea culpa. Kicsit fáradt vagyok már : ) (Tudom, feleslegesen pofázok én is baromságokat, mint Sz.”K.”P)
Sokan vannak, akiknek a jogosítvány megszerzése életük egyik Everestje. Sajnos a Kazánarcú fiú sem kivétel ez alól. Többször is próbálkozott, de még a KRESZ-vizsgán sem sikerült átverekednie magát. Dolgát nehezíti, hogy az átlagos aspiránsokhoz képest hendikeppel indul.…..
Hanem példának okáért, egy régi Mercedes típusú platós haszongépjárművön elhelyezett „ezeröcsire”, melyet Mr.Dzsi kollégám örökített meg az utókor számára, és mindössze annyit fűzött a kompozícióhoz: „Döbbenetes, hogy milyen újszerű felfüggesztéssel…..
Ahogyan azt már korábban megénekeltük, forrófejű barátunk portréját sokszor sokan sokféleképpen (félre)értelmezték. A továbbiakban a Kazánarcú fiú által elmesélt,  bizarrabbnál bizarrabb, kontinenseken és történelmi korokon átívelő melléfogásokból szemezgetünk.…..