Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szmeta

19 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Őszi szünet, hosszú hétvége. Az időjárás szerencsére jó, ezért mindenki irány a szabad ég alá! De annak is akad néznivaló, aki nem kíván mozogni.Hétfőn munkaszünet van, ez a nagyobb adók műsorán meg is látszik. Filmek, rajzfilmek. Az m1-en valamivel 13 óra előtt…..
Igyekszünk hetente műsorajánlóval jelentkezni, mit érdemes és mit nem. Mármint megnézni. Sajnos a kereskedelmi adókon napi rendszerességgel megy a valóságshow és az egyéb szemét. Ezeket persze lehet nézni, de nem szabad bennük nagyon elmerülni. Ezért ajánlunk pár izgalmasabb…..
Ősszel durran a bomba és változik a közmédia! Ennek előfutára volt a Magyar Televízió, a Magyar Rádió és a Duna TV összevonása. A csoportosításnak vannak előnyei és hátrányai is: jó, mert a különböző orgánumok keveredhetnek és akár egyszerűsödhet, gyorsabbá válhat a…..
Két garantált minőségi fotókiállítás is nyílik szeptember végére.Az egyik a Néprajzi Múzeumban: World Press Photo 11. "A 2010. év eseményeit bemutató World Press Photo versenyre 125 országból 5691 fotóriporter pályázott. A 108059 fotó értékelésével a nemzetközi…..
Kultur Shop Cinefest 2011 2011.08.31 09:46:00
A napokban pont gondolkodtam, hogy esett e már szó itt a blogon a filmfesztiválokról. De még nem, ezért kis felvezetés után térnék csak a címben említett miskolci, nemzetközi filmfesztre.Tehát idehaza több filmfesztivál is van, különböző térségeknek, korosztálynak és így…..
 Sajnos egy szomorú hírrel kell kezdenem: ATB lemondta a Rio-s fellépését, így az egyetlen trance buli csak Markus-é lesz nagyjából a fővárosban. Többek közt ezért is vártam nagyon a bulit. Markus-ból év elején már kaptam egy dózist, de ez a mostani! Nagyon tud az…..
Kultur Shop FeZeN 2011 2011.07.25 23:40:00
Hogy mi ez? Fehérvári Zenei Napok. Tavaly vagy tavaly előtt halottam először erről az eseményről és kezd felnőni a nagy fesztiválok közé. Sőt! 6 színpad és jobbnál jobb nevek és rendkívül színes a fellépők sora is. Elektronikus zene, rock vagy metál vagy nem is tudom mi,…..
Kultur Shop GP Fest 2011.07.25 22:41:00
Idén is hazánkba látogat a száguldó cirkusz július 29 és 31 között. A Hungaroring környéke egy hatalmas fesztivállapottá változik. Ebben az évben a szervezők és Mogyoród illetékesei egy kicsit ehhez a kaotikus érzéshez még hozzá adnak azzal, hogy egy fesztivál is lesz…..
  Lezajlott a 2011-es Balaton Sound. Rövid négy nap volt ez, megtoldva előtte és utána egy-egy nap bónusz Balatonozással. Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar véget ér, de sajnos egyszer mindennek vége. Így visszagondolva a szombati nap volt a leglájtosabb, de aznap is találtunk…..
A Balaton után érdemes a fővárost is szemre vételezni a nagy bulik szempontjából. A hajógyári szigeten hétvégente rengeteg ember fordul meg, így történt ez a nyár nyitón is, mikor a sor a hévmegállóig állt. Egy-egy munka mentes napon a hajógyárin biztos talál magának a…..
Kultur Shop Nyári sportajánló 2011.07.02 18:17:00
Kis apró sporttal kapcsolatos érdekesség mindenkinek! Ha nyár akkor nyaralás, de most inkább nem nyaralás! A nagy melegben mindenki volt már úgy, hogy nem akart kimozdulni. Na eddig meleg sincs, de ennek ellenére egy kis benti elfoglaltságot ajánlanék.Idén nyáron is megrendezik a Tour…..
Veszprém 4 napra átalakul egy kisebb, sőt talán egy nagyobb fesztivál helyszínévé. Több mint 10 színpadon igyekeznek a külföldi és magyar fellépők a városba látogatókat szórakoztatni. Van olyan helyszín ahol már 3-4 óra környékén elkezdődnek a programok, de van olyan ahol…..
Előzőleg meglestük a Palace-t és a Flörtöt, valamint a balatonfüredi lehetőségeket. Szerencsére meghallgatott írásom és a Flörtösök ki is raktak két eseményt: július 29-én holland estet tartanak, a fellépő Michal De Hey. Aztán augusztus 19-én Sathosie Tomiie vendégeskedik.…..
Soha nem szabad semmit nagyon komolyan venni, mert aztán nagyot lehet csalódni. Ilyen lehet a múzeumok éjszakája is. Az idei programból összeállt menetterv teljesítve lett, sok minden hirtelen jött és helyenként jól is jártunk.Időben kell elindulni és akkor a nagyobb tömeget…..
  Általában a nyári szezon pünkösd hétvégén kezdődik és tart egészen augusztus 20-ig. (Ez utóbbit nem fogom megérteni soha, mert szeptemberig még szünet is van és az idő is jó szokott lenni.) A szabadtéri helyek kinyitnak és elindul a nyár a klubokban is. Így történt ez…..
 Folytassuk a sort a szabadnapokkal. Várhatóan idén hétvégén is sokan lesznek majd, de a szombati nap sem tűnik veszélyesnek. Ezzel szemben a vasárnap annál inkább, de ne szaladjunk ennyire előre.  Szombaton a Nagyszínpadon az Underworld zár, a túlparti lakók örömére. A…..
Emlékszem még az első BS-ra, mikor is Ferry Corsten volt a mezőnyben nálam a favorit. Akkor egy házibuli érdekesebbnek bizonyult, de bántam, hogy kihagytam a Balaton parti eseményt. Aztán következő évben Armin miatt egy napra lenéztünk, feledhetetlen volt. Aztán egy év kimaradt…..
Kultur Shop Fishing on Orfű 2011 2011.06.19 23:17:00
Kezdetben a fesztiválhoz egy sziget kellett, aztán kiderült, hogy völgy is megfelel a dologhoz. Majd jöttek a vízparti fesztek és így jött létre a Fishing on Orfű. Nagyjából így összegezném a hazai fesztiváltörténelmet. Ez csak egy saját teória a sok közül. Persze…..
2003-ban indult először útjára a kezdeményezés, miszerint Szent Iván éjjelén - amikor a legrövidebb az éjszaka - estére is maradjanak nyitva a múzeumok. Ez nem azt jelenti, hogy unalmasabbnál unalmasabb kiállításokat lehet megnézni, hanem érdekesebbnél érdekesebb programokkal…..
A Tv2 Mokka című műsora rengeteg mókás pillanatot tartogat a reggeli tévénézőnek, csak aztán félre ne nyelje az ember a pirítóst a röhögéstől. A tegnap reggeli adásban például Kárász Róbert műsorvezetői kvalitásait tesztelte sikerrel a szerkesztőgárda. Egy láthatóan…..
Gyűlik az Iron Man 2 anyag, most éppen a főgonoszhoz került egy jó kis poszter (klikk a képre): ..
A 9-ik legjobb nő: Kristen StewartLehet szidni a Tvájlájtot összevissza, azért az vitathatatlan tény, hogy az 1990 április 9-én született Kristen Stewart azért nagyon jó csaj. Persze szépsége a vámpír sztorin kívül is működik, elég csak az Adventureland-re gondolni.…..