Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Milasnape

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akinek készült: Milasnape Korhatár: 12 Leírás: Estelle Bailey, a Roxfort tanári karának legújabb tagja magába zárkózott, kicsit megkeseredett teremtés, akinek az élete nem éppen úgy zajlik az iskola falai között, ahogy azt szerette volna. Rossz a kapcsolata a diákokkal, és…..
Milasnape 2010.02.09 19:07:21
Szia, kedves RA!

Nagyon szépségeset kaptam tőled, borzasztóan köszönöm! Bájos volt, kedves... könnyed. Talán az utolsó a legmegfelelőbb kifejezés. Olyan volt ez a történet, mint egy pohár hideg limonádé egy forró nyári napon: felfrissített.
Noha tanulnom kellene, nem bírtam ki, hogy eltoljam az olvasást, és nem bántam meg. tökéletes kikapcsolódás volt a sok unalmas verselemzés között.

Valóban picit eltértél a kívánságtól, amit egy részről sajnáltam, ugyanis a táncot magát szerettem volna bővebben olvasni, a nő érzelmeit, de azt kell, hogy mondjam, így is megállta a helyét, hisz sokkal kifejtettebb választ kaptam a kitaszítottság miértjére. És ez a bizonyos válasz nagyon ötletes volt... Hogy valaki átvegye a dementorok egyes tulajdonságait, mert túl sokat foglalkozik velük... gratulálok ehhez, igazán megfogott!

Picit csalódott voltam, amiért Dumbledore trükközéssel vette rá Pitont, hogy felkérje a nőt táncolni, de aztán meg is yugodtam, hogy "kedvére való" volt :)

A nő lényének tragikumát abban éreztem, hogy ilyen kevés tett Piton részéről mennyit jelent neki... Ezt szerettem volna, mikor a kívánságot írtam, és meg is kaptam, ezért külön hálás vagyok.
Hűen tükrözted ezzel a magányosságát és a fájdalmát. Ügyes! :)

Összegezve: tetszett, és borzasztóan köszönöm a munkádat! (Remélem, nem bánod, ha lementem^^)
CzUpP,
Mila

ui.: Nagyon ismerős a stílusod, így még kíváncsibb vagyok, ki lehetsz... Alig várom, hogy megtudjam :P
Minden merengő ajándéka Korhatár: 18 Figyelmeztetések: erotikus tartalom, főszereplő halála Leírás: Perselus Pitonnak biztonsági okokból vendégül kell látnia egy nyáron keresztül azt az idegesítő Hermione Grangert, aki már hónapok óta pikánsabb álmaiban élvez főszerepet...…..