Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petykooo

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elsősorban az olaszoknak lesz nagyon fontos a második BL-forduló, az Inter irgalmatlan régen nem nyert BL-meccset, ezt a kissé kellemetlen sorozatot kellene megszakítania Mourinhónak a tatárok földjén, a Fiorentina pedig szinte ki is esik, ha kikap a Liverpooltól. Minket persze…..
petykooo 2009.09.30 00:16:57
Ha kicsi a tét, a kedvem sötét - szoktukvolt mondani, néha minden alap nélkül. Ma este azonban ez nem így lesz. Az elmúlt tíz év egyik legfontosabb mérkőzése következik a magyar válogatott számára. Egy komoly játékerőt képviselő, de nem legyőzhetetlen svéd válogatott lesz az…..
Nyilván mindenki, aki nem barlangban lakik, látta már, ahogyan az Odd Grenland válogatott támadója megszerzi a szezon eddigi legmegosztóbb találatát a Brann ellen 5-1-re megnyert kupamérkőzésen. Nyilván mindenki, aki látta, szavazott már arról, hogy ő is így tett volna, vagy…..
petykooo 2009.08.11 09:33:45
@Walmer: Szerintem sem volt kifejezetten könyöklés, DE 3 percel előtte fordított szituban, a jv simán bekajálta a nagyhalált, pedig az tényleg nevetséges volt... no mind1, ettől függetlenül a tizipárbajt nem kellett volna bukni :(
Még sünözéstől zeng a fülünk, de már itt az újabb angol bajnoki forduló. Jelen esetben a harmincegyedik. Azoknak, akiknek már fogalmuk sincs, hogy ki kivel van, egy gyors helyzetjelentést. A Manchester United áll az élen, egy ponttal megelőzve a Liverpoolt, néggyel a Chelsea-t, de…..
petykooo 2009.04.04 20:24:06
Egyszer már beharangoztuk a jó öreg Rorschach kimúlását, de az egyre csak kényeskedett, mint egy gyerek, hogy nem akar a taligára kerülni, meg aztán csuda jól van, így elnapoltuk a kérdést, mi több, éppen eredményt hirdetünk. A halálközeli élmény azonban nem tántorít el…..
petykooo 2009.03.28 17:59:24
@poolfanati: a Pool utolsó 3 meccse elparasztvakította egész Európát :D
Elnyűhetetlenül büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé és itáliainagysándor méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott…..
petykooo 2009.03.18 11:34:29
Az ember nem is gondolná, hogy milyen sok találkozási pont van a Franz Ferdinand nevű zenekar és a Real Madrid futballcsapatának történetében. Egy tökéletes világban talán soha nem is tűnne fel az embernek az európai kultúra két igencsak távoli szereplője közötti kapcsolat,…..
Előző nap összefoglaló, most pedig beharangozó, az imádott hétközi forduló, amely felborítja a futballszurkoló életét. Az ember megnyugszik előre, hogy nincs BL, végre olvashat egy jó könyvet, feltehet egy James Brown lemezt, vagy megnézheti a House-t, de nem, a kedves FA-nek…..
petykooo 2008.10.29 18:54:03
Ha már Fergie, akkor:
www.manutdfanatics.hu/index.php?n=1225217293

Elég csúnyán oltja Blattert az öreg :D
Gyorsan tegye fel a kezét, aki ilyen estét tervezett! Gólfesztivált sejtettünk a csoportunkban, erre - szinte hihetetlen - csak Sanyink feje villant. Bölcsebbek, okosabbak nem lettünk, de van plusz három pontunk, az ellenfelek meg ott hullajtanak pontokat, ahol nem szégyellik. Nem akarunk…..
Hát nyertünk. Vártuk, hogy így lesz, reménykedtünk benne (25 ezer néző tett ugyanígy a helyszínen), majd elveszítettük kicsit a hitünket az első félidő után, de a végére főnixként támadt fel bennünk újra, és őszintén meg tudtuk tapsolni a csapatot a lefújás után. Egy…..
Valójában mindenki skót szurkoló. Bevallottan, vagy bevallatlanul, de mindenki (leszámítva a legtöbb angolt) szimpatizál a Tartan Army-val, az ő örömükre pedig az EB 24 csapatra való bővítésével hatványozottan megnő annak az esélye, hogy hőseik kijuthassanak az európai…..
Reméljük, PL-poszt hiányunk, amelyre már mi is a drasztikus megoldást keressük - félig kirúgunk engem:)-, hamarosan elmúlik, és ismét élvezhetitek egy társunk beszámolóit és/vagy beharangozóit. De addig is, csak azért, hogy nehogy más vidékeken kelljen…..
Ma délután ismét egymásnak feszülnek spanyolok, franciák, portugálok, elefánt-csontpartiak, pár egyéb náció küldöttei és néhány angol. Röviden, United-Liverpool és Chelsea-Arsenal: ismét Grand Slam délután a Premier League-ben. Nem, még mindig nem fogja eldönteni a…..
Sok vitát kiváltó reklámban szerepel Cristiano Ronaldo: a portugál klasszis ugyanis a Fuji Xerox reklámjában matadorként tűnik fel, de a vörös posztó helyett a labdával ingerli a bikát, és űz az állatból gúnyt. A bikaviadalok ugyanakkor sok országban be vannak tiltva, míg ahol…..
Tisztelt olvasók, Manchester United szurkolók!Mint arról értesülhettetek, és tapasztalhattátok, a ManUtdFanatics december közepe óta nem üzemel, ugyanis tárhely problémáink adódtak, és ezidő alatt lejárt a tárhely és a domainszerződésünk is (január 12-én). Az oldal…..
Egy hatmeccses hétvégével kezdetét veszi a Premier League utolsó negyede, ezért úgy gondoltuk, nem árt, ha jóslataink előtt röviden áttekintjük, mi is a helyzet a liga különböző frontjain. Hol várhatunk még igazán nagy perpatvart, ki okozhat még meglepetést, és kinek van jó…..
Nou San Trafford 15 2007.08.15 23:05:00
Kedves olvasóink, ismételten lenyűgöztek bennünket! Hosszú, tömött sorokban érkeztek a tökéletes megfejtések agyafúrt kérdéseinkre, melyek közül másodikként Varga Zoltán, míg harmadikként Dányi Zsolt megoldása érkezett be. Őket követte még 21 további helyes megfejtő,…..
Megkapja majd a magáét később ez a lapos, Derby d’Italia nélküli, márciusra eldőlő, dögunalmas Serie A szezon, de mielőtt ez megtörténne, vállalkoznánk egy szezonválogatott összeállításának nem különösebben hálás feladatára. Tessenek parancsolni, íme az NST…..
Bár a spanyolok még nyomják, a nyári uborkaszezon és a strandfoci előtt még átfutunk az európai fociszezon lényegén. A legjobbak, a legrosszabbak, satöbbi. Első körben a pechesek, a bénák, a tragikusak, a jellemtelenek és a simán gonoszak. Negatív hősök a felsőszintű…..