Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Momo Dö (Sz)élesszájú (törölt)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kívánság Üst Itt az idő 2010.02.18 18:00:00
Elérkezett ez a perc is, mikor kiderül, ki kinek volt a rejtélyes alkotója. Néhány szerző neve többször is szerepel a listában, ez azért van így, mert ők voltak az üst hősei, akik segítkeztek póttörténeteket írni vagy rajzokat készíteni azoknak, akiket cserben hagytak az…..
Akinek készült az ajándék: Midnights Prophet Korhatár: 12 Figyelmeztetések: Durva nyelvezet Leírás: Lucius Malfoyt nagy meglepetés éri Szenteste napján. Úgy érzem Lucius elég OOC-re sikerült, de azért remélem tetszeni fog annak, aki kapja. Boldog Karácsonyt! Az ötlet: Nem tudom,…..
Kívánság Üst Nara ajándéka 2009.12.28 18:00:00
Akinek készült az ajándék: Nara Korhatár: Nincs Figyelmeztetések: Nincs Leírás: Az ötlettől picit eltértem, a főszereplő nő nem őrült, inkább furcsa, illetve a romantika nagyon kicsi, sőt, lényegében nincs is romantika, ugyanis egy novellába Pitonnal – szerintem –…..
OoH-ToO   Már Harry és Tom is betöltötte a tizenegyet, mikor egy furcsa látogató érkezett az árvaházba. Miután elmondta, miért jött, Mrs. Cole szinte örülni látszott. Magához hivatta a két fiút, majd ott hagyta őket a túlságosan színes öltözetű, hosszú hajú és…..