Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Akos76

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nepál-India 2013 Néhány kép 2010.03.01 09:53:00
Köszönöm a kedves érdeklődést mindenki részéről. Itt van néhány kép, amiket tegnap készítettem. A kórházról is próbálok majd képeket csinálni, az kicsit nehezebb, hiszen itt beteg emberek vannak, és nem lehet csak úgy fényképezgetni. Ma beosztottak ügyelni, ha valami gond…..
Nepál-India 2013 Első nap 2010.02.28 10:24:00
Sziasztok, tegnap megéltem az első munkanapot a Duncan Hospitalban. 7:40-kor van egy megbeszélés az orvosok között. 8:00-kor mise van, ami kötelező jellegű. Az élet kb. 9 óra körül indul be. A délelőttöt a szülőszobán töltöttem, meglepően csendes volt, de így legalább…..
A gépünk délben indult Windhoekba, elég korán útrakeltünk Johhanesburg felé. Gond nélkül, a tervezett időben megérkeztünk a repülőtérre, és leadtuk a bérautónkat. Itt már elkezdődtek az intő jelek, amelyeknek ekkor még nem tulajdonítottam…..
Sikeresen kierkeztunk Del=Afrikaba. Utitarsam ezuttal David, akirol ugye tudni kell, hogy egy jelentosebb legitarsasag informatikusa, igy feletebb kedvezo feltetelek mellett vehettuk igenybe az adott ceg jaratait. Kivetelesen minden gep pontosan indult, igy 25 perccel a menetrend szerinti idopont…..