Regisztráció Blogot indítok
Adatok
klutakistvan

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megépítés Az erősítő megépítése a rajz és a panelen az egyes pozíciókban feltüntetett alkatrész értékek / típusok miatt még a kezdő erősítőépítők számára sem okozhat komolyabb nehézséget – szerintem. Természetesen, mint mindig, ha valaki szeretne egy ilyen erősítőt, de nem vacakolna az…..
AudioWorld Racionális Audio 2015.11.23 13:20:44
 Ez a kérdés az idei AV Trend és HiFi Show–n való jártamban-keltemben fogalmazódott meg bennem, majd valahogy háttérbe szorult. Később volt egy értékelő beszélgetésem Veres Attilával ( aka Audiolife ), míg végül ma reggel arra ébredtem, hogy ennek a cikknek a kezdő gondolatai…..
klutakistvan 2015.11.25 11:16:17
@Tamás Gojdár: Kedves Tamás!Ez is azt bizonyítja:"...amennyi ember,ugyanannyi féle az út..."Azt,hogy Gábor mihez és mennyire ért,nem nekem kell bizonygatnom,aki ismeri,úgyis tudja.Ez az írása pedig olyan,mintha tükörbe néztem volna.Tudom,Te is régóta foglalkozol ezzel a hobbyval,nyilván értesz is hozzá,nem vonom kétségbe.De úgy látszik,vannak olyanok,akk ezt pontosan úgy élik meg,mint Gábor.A különbség csak az,hogy Gábor ezt korrektül szavakba tudja foglalni,én pedig nem. Ödvözlettel:Kluták István.