Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Akibújt

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Folytassa, Cleo 2010.07.14 05:30:00
A szabadság szülőanyja, Franciaország elszánta magát, és megszülte a törvényt: a szabadság és a nők jogai nevében úgy határozott az alsóház, hogy mostantól Franciaországban a nőknek nincs joguk zacskót húzni a fejükre. Tilos az arc eltakarása úgy általában, de hát tudja…..
Egy helyes pofi eltart egy-két évig De jó hamar kiderül, mit is tudsz Zajod mintha holmi háttérzene volna Ennyi év alatt csak tanultál valamit   /John Lennon - How Do You Sleep?/   -Most mit osztod itt az eszet? Neked mindig könnyebb volt, a tanulás is könnyebben ment.…..
Mordecai Richler – Joshua then and now Rögtön az elején szeretnék nyilvánosan bocsánatot kérni Doktor Úrtól, egyik legrégebbi cimborámtól és állandó jellegű tettestársamtól, aki gyanútlanul kölcsön adta nekem ezt a könyvet kb. négy éve. Tavalyelőtt nyáron még…..
Itthon és külföldön is sok cikk foglalkozik szegény Sandra Bullock-kal és az idióta, megcsalós férjével, akiről sorra jelennek meg olyan képek és információk, melyek arra engednek következtetni, hogy bizony újnáci. Eddig többnyire vele foglalkozott a sajtó, viszont kevesen…..
Oké, rendszeresen röhögünk olyan screenshotokon, amikor valami, az írás kontextusa miatt oda nem illő vagy vicces bannert sorsol egy cikk mellé a szerver, de ott legalább lehet azzal védekezni, hogy automata a rendszer, az ilyesmit nem lehet kivédeni. De egy printlapban, sőt…..
Interjú Beke Andrással, a 2020-as budapesti olimpia városépítészeti víziója – ötletpályázat győztes teamjének tagjával (hivatalos eredmény és részletes bírálat) (a pályamű nagyobb felbontásban) Metronóm: Először is gratulálok a pályázathoz, és…..
w A nyolcadik utas 2008.05.13 08:00:00
Hiába már a felháborodás, a dühödt kiátkozás. A vak is látja, mi folyik itt. Magyarországon működik egy alig mérhető, idegenszerű törpepárt, amely fikarcnyisága ellenére arcátlanul, gátlástalanul próbálja a többségre kényszeríteni az akaratát. Ez az akarat ráadásul nem…..