Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Synn

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Menők”, vagy „Majmok”?   Ma erről a képről szeretnék egy kicsit beszélni. Ugye manapság mi a "menő"? Manapság az a "menő", ha az egésznapod bent töltöd a WestEndben, eszel egy sajtburger menüt a mekiben, bemész a wc-be ellőni 5 képet, miközben vicsorogva feszítesz a…..
Synn 2013.07.24 15:33:00
Üdv.
Elsősorban szeretném megköszönni hogy fényt vetettél ezekre a dolgokra, szerintem semelyikünk sem volt tisztában vele... o___o
Részben egyetértek veled, részben pedig nem. Tény hogy ezek a gizda gyerekek túl sok szemetet szednek össze egymástól illetve a Tv-ből, az internetről, hogy időtöltésük minden csak nem konstruktív és
hogy nagy részük fogyatékos; (nem, nincs jobb szavam leírni szellemi képességeiket).

Ez mind szép és jó... vagyis nem, de igaz.
Amiben nem értek egyet az a testedzéssel illetve alkoholizálással kapcsolatos megnyilvánulásaid.
Véleményem szerint egy ember lehet intelligens ha iszik 15 éves korában, ha nem, és ugyan ezt vallom a mozgással kapcsolatban is.
5 éve dohányzom (ezzel kapcsolatos megnyilvánulásokat köszönöm nem kérek,
biosz szakos vagyok)
és én is megpusztulnék ha körbe kéne futnom a Margitszigetet.
Én is "basztam már be" úgy hogy kiestek dolgok: Fezen, Rockmaraton, Metalfest, Hegyalja stb. (igen, "rocker" vagyok, nem, nem együtteses pólóban mászkálok) én is 15-16 évesen kezdtem, mégis kibírtam facebook-ra való írogatás és képfeltöltögetés nélkül.
Habár büszkének nem mondanám magam,
ki kellett azt is próbálni.
De azt 'meg sem említem' hogy egy darab képet nem készítettem magamról, soha.

Hihetetlennek tartom mennyi "beverik a pofád" meg "összerugdosnak" kommentet írtak (nem is említve a "féltékeny vagy" ill. a "csóró vagy?" beszólásokat); Na de akkor mi történik ha "összerugdossák a pofámat"? Újabb bizonyítékot adnak a lehetetlen viselkedésükre, valamint még inkább az utálat tárgyává teszik magukat.
Nem mellesleg mindezt olyan helyesírási hibákkal írogatták néhányan hogy elsírom magam; én sem vagyok egy bajnok, félreértés ne essék.

Az hogy "...nem is ismered őket..."
kit izgat? Aki ebben benne van nincs saját gondolata vagy csak töketlen, nem mer ellentmondani a sok kreténnek. Nem, nem ismerem őket, de annyit felfogtam hogy nem is akarom ismerni őket.

13 éven keresztül voltak ilyen seggek az osztály/iskolatársaim, sőt, a IIX. kerületben élek. 50cent-et meg Nelly-t (vagy mit) hallgattattak velem amikor
én Rammstein-t meg Bodom-ot hallgattam;
az NEM KIFOGÁS hogy "a társaság vitt bele", sem az hogy "mindenki ezt csinálja". Nem, nem volt sok barátom,
sőt. 13 év "iskola" és mindössze 4 emberrel tartom a kapcsolatot.
A többit meg összeszedtem iskolán kívül. Igen megválogatom a barátaim ilyen idióta dolgok mint bizalom alapján, undorító, tudom...

VÉGÜL! Szeretnék mindenkitől ki
A) időt szakított végigolvasni gondolataim
B) fel is fogta őket
szíves elnézését kérni, biztos hogy van kivétel, sajnos ez számomra pont olyan mint a segítőkész cigány, még nem állt módomban találkozni egyel sem.

Gratulációm a cikkhez, eltekintve attól az apróságtól amit említettem,
szép darab.
Ha kell, a Fekete-erdőig is elmennek. Megelégelte a hazánkra nehezedő nemzetközi nyomást a Békemenet és a mögötte álló Civil Összefogás Fóruma. Reggeli nyilatkozatukban a leghatározottabban tiltakoznak az árvíz ellen. „Tudjuk, hogy valójában a rezsicsökkentésre és a bankok…..
Hát ezt is megéltük... A második évad elérkezett a lezáráshoz. A bevezető 20. rész, és az alapsztoritól teljesen elkanyarodó, kissé unalmas 21. rész után kiváncsian vártam, hogy vajon a Boba-trilógia, és egyben a második évad záró része vajon milyen lesz. Mármint hogy mi…..
Már mondtam, így talán nem okoz meglepetést. A 21. rész videóértékelés, akár csak a 22. . Ez a videózgatás nem az én műfajom, helyenként kissé hadartam, meg félremondtam 1-2 dolgot, de talán nem lesz annyira zavaró. Az mondjuk tuti, hogy még így is sokkal jobb lett, mint a…..
Ismét volt egy kisebb (két hetes) szünet, de most megjött a Mikulás bácsi, és elhozta nekünk a Brain Invaders c. epizódot, amely több szempontból is különlegesnek mondható. Igazából már a múltkori rész is rendhagyó volt egy kicsit, elvégre zombik voltak benne. A zombik pedig nem…..