Regisztráció Blogot indítok
Adatok
legyelkecske

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Pénzt hamisítani lehet titkos laboratóriumban, meg úgy is, hogy az ötszázason áthúzom filctollal a számot és föléírom, hogy ezer. Mondjuk úgy, hogy ennek a lakáshirdetésnek a fotója valahol a két véglet között van. Ehhez képest az a hirdetés, amelyben pucér nőket…..
Szanyi Tiborra rájár a rúd. Szenvedéseinek listája hosszú, szinte hihetetlen, hogy egy mezei képviselőjelölttel rövid idő alatt ennyi kellemetlenség történjen. És akkor pár nappal a második forduló előtt ellenfelei újabb mocskos trükkel próbálkoznak... Egy tiszta ember…..
Amikor már a földön fetrengett, és a fejét is csak egy Kiszel Tünde-álarccal védte, na akkor jöttek, hogy jól belerúgjanak egy nagyot. Úgy lendületből, kicsit topogva a körömcipőben, de aztán sarokkal nagyot suhintva. A Cosmopolitan szerkesztősége szép sorban, hamis Manolo…..
bodoky Szolgálati közlemény 2010.03.12 12:55:23
Az Index.hu Zrt. valasza a Political Capital ceghalonak,megszamlalhatatlan kozeleti botrany foszereplojenek:OMFG, ROTFL_up..
legyelkecske 2010.03.13 01:07:55
Megint játszunk, ezúttal az EzPontAz dizájntermékeket árusító bolttal. A feladat roppant egyszerű, nézegesd a bolt honlapját, válaszd ki a szerinted legviccesebb mondatot, és kommentezd ide, a linkkel együtt, hogy mi is megtalálhassuk.  A játék két hétig tart majd, az EzPontAz…..
Pesti Központi Kerületi Bíróság1055 Budapest, Markó u. 25. postacím: 1887 Budapest, Pf. 28. Tisztelt Bíróság! Alulírott Dr. Bodolai László ügyvéd ezennel feljelentést teszek Kovács Bence János ellen a Btk. 179. § (rágalmazás) és 180. § (becsületsértés) alapján…..
A pénzügyminisztérium szakértői túl kockázatosnak, gazdaságtalannak és jogszerűtlennek tartják a sávolyi motorversenypálya megépítésének állami támogatását, a kormány mégis odaítélte, az MFB pedig kifizeti a milliárdokat.Az Index birtokába került újabb belső feljegyzés…..
Itt az ideje, hogy beismerjük: hiányozni fog az MSZP. Minden magyar politikai párt másképp tudja magát égetni, és erre a palettára bizony kell az a speciális tudás, amit az MSZP tud e téren nyújtani. Hogy miről is beszélünk? Hát erről. A hétvégi szocialista…..
Szerintem rosszat, nagyon rosszat! A vörös húsok grillezésének egyik titka, hogy néhány ritka kivételt leszámítva sütés közben, vagy utána sózunk, mert ha a pácba só kerül, akkor a hús elveszti a levét és száraz cipőtalp lesz belőle. A…..
Ócska ingyenreklám lenne, ha minden nap írnánk róla, hogy kik fognak versenyezni a március elsején újrainduló sztárpárshow-ban a bőröndnyi készpénz, a világkörüli út és a 65-ös évjáratú Cadillacért, de azt a magaslabdát már nem hagyhatjuk ki, hogy a választások előtt…..
Kallódik a szekrényedben olyan kötött pulóver, amit már nem akarsz hordani, de ugyanakkor kidobni is sajnálsz? Küldd el a Reknit-nek - 30 dollár kíséretében - ahol Avanian mama legombolyítja a számodra oly kedves fonalat és köt belőle valami szép, új, divatos kiegészítőt. A…..