Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nonomano:-)

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ad6kap6 válasz fincnek 2009.12.26 12:28:18
Itt szeretnék reagálni a következő levélre. Tegnap kaptuk, de levettem az oldalról hisz nem kérés és nem felajánlás, hanem megbeszélni való dolog.A levél:Facebookról kiváncsian meglestem az oldalt, ok, hogy sokaknak segítséget nyújthat, de könyörgöm..., nekem nem kell semmi,…..
Nonomano:-) 2009.12.27 22:18:49
Finccel azért nem tudok egyet érteni, mert úgy tűnik, hogy lesarkítja a dolgokat. Szerintem is válság van, és mindenki bajban van..ez igaz...de lehet, hogy sokkal nagyobb bajban van az, aki mondjuk szeretne egy doboz margarinra cserélni pl. egy nadrágot!!! És miért pont a gyerkeket írja ki az ember az oldalra??? Mert mindenki tudja, akinek kettőnél több az IQ-ja, hogy felnőtt fejjel meg tudja valaki érteni, hogy ebben a hónapban csak kenyér és víz van, ha pedig minden jól megy, akkor majd akad a fűtéshez fa... És miért szül az gyereket, aki ekkora sz...rban van???? Mert amikor a gyerekeit vállalta, talán még nem volt szarban. Volt hol lakni, volt munka és nem volt háromszorosára megemelt törlesztőrészlet, így kb. ugyanannyit fizetett ki a saját lakása törlesztőjére a család, mintha albérletben más lakását fizette volna...Igen, vannak emberek, akik csak segélyekből élnek, nem hajlandóak dolgozni és azt várják, hogy mások megoldják az életüket, még akkor is, ha ez nehézkes és nem mindig működőképes!!!

Sokszor és sokat gyűjtöttem eddig....egy árvaháznak, pedig nem kértek, egy anyaotthonnak, pedig nem kértek, egy beteg kisfiú gyógykezelésére, pedig nem kértek, egy lány gyógykezelésére, pedig nem kérte...stb... végre van egy oldal, ahol látom, hogy mi az amit adhatok, mivel valósíthatom meg mások álmát!!! Képezeld, volt itthon egy szeletelőgépem, amit 4 évente kb. egyszer használtam. Sajnáltam kidobni, eladni eszembe sem jutott...az oldalon pedig megtaláltam azt az anyukát, akinek évek óta ez az álma, egy szeletelőgép! Nekem semmibe sem kerül, hogy örömet szerezzek!!! MERT TUDOD ADNI JÓ!!!!!!

Sorry a litániáért, már csak egy végszó....

Én azt tanultam, hogy NE ételt adj, hanem taníts meg halászni, hiszen azzal segítesz! Egy gond van csak ezzel...a tóban mostanra nem igazán maradt hal!!!