Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hestyleegyfos

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HeStyle Balenciaga 2010 ősz 2010.03.16 09:40:00
Nézzünk néhány összeállítást a Balenciaga őszi/téli kollekciójából! Túl sok jót sajnos nem tudunk írni róla. A kabátokkal még ki vagyunk békülve, de a cipők (csizmák) nagyon nem jók. Az a baj, hogy teljesen aránytalanná teszik a sziluettet. A modell és a pózok sem túl…..
HeStyle YourLook: Szeptim zakója 2010.03.11 14:00:00
Szeptim nevű olvasónk küldött ezúttal nekünk fotót az újonnan vásárolt Zara zakójáról. Szerintetek milyen típusú inget és nadrágot válasszon a zakóhoz a laza, de elegáns hatás érdekében? Köszönjük Szeptimnek, hogy megmutatta zakóját, ha Te is megmutatnád új vagy…..
hestyleegyfos 2010.03.16 13:04:50
Van olyan öltözék, amihez el tudnám képzelni ezt az extrém cipőt, amelyet Louboutin mester álmodott meg, így szegecsesen. Ti felvennétek? (kép: selectism)..
Visszatér a rovat, amelyet mostanában kissé hanyagoltunk. A címben feltett kérdésre várjuk válaszotokat. Többek között Justin Timberlake, Kanye West, Jay-Z, Ashton Kutcher és Lapo Elkann a főszereplők.Kezdjük is!   Russell Brand Katy Perry és Russell Brand LA-ben, a Grammy…..
Örömmel vettük észre, hogy sokak figyelmét felkeltette a YourLook rovatunk, szép számban kapjuk a fotókat, amiket ezúton is köszönünk. Ezúttal Gleb nevű olvasónk leveléből idézünk: "Íme az én kedvenc ruhadarabom, egy Marc by Marc Jacobs kardigán. Moszkvában vettem a…..
Néhány poszttal lejjebb már láthattatok egy érdekes sál megoldást.Most itt egy újabb, ami ezúttal kapucniként is funkcionál.110 dollárba kerül, és ha nincs a kabáton épp kapucni, akkor hidegebb időben (fázós fülűeknek) talán még praktikus is lehet.  (selectism)..
hestyleegyfos 2010.01.04 20:45:02
HeStyle A nap képe: Kanye és Gaga 2009.10.18 09:00:00
Napjaink két jelentős zenei előadója együtt akartak koncertezni.A turné címe a "Fame kills" lett volna. Akkor lemondták, és most pedig (csak, hogy meglegyen a heti/napi Kanye pletykaadag) Kanye mondta le saját turnéját.Bizony, ez a sztárság sok-sok lemondással jár.…..
hestyleegyfos 2009.12.29 00:05:02
@balazsman: neked gázkamrát :) xoxo
Irigylésre méltó, hogy Marc Jacobs a strandon tölthette a karácsonyt.Viszont természetesen úgy érezte, hogy nem lehet akármiben megjelenni a strandon sem, így egy (5000 dolláros) Birkin táskában vitte motyóját. (kép: dlisted)..
hestyleegyfos 2009.12.27 20:58:37
@balazsman:Hermès Birkin handbags are hand-built by experienced craftsmen, one of the primary factors contributing to the high price of all Hermès handbags. The production of each bag may take up to 48 work hours (ezért ennyi), translating into weeks. They are distributed worldwide to Hermès boutiques on intentionally unpredictable schedules and in even fewer reliable quantities, creating a sense of scarcity and exclusivity around the product.
The exterior of the bag can be made of a variety of leathers. One of the most expensive variations of the bag is made of saltwater crocodile skin. The price of these bags depends on the size of the scales. Bags with smaller scales cost much more than those with larger scales.