Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr. Pados Gyula

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vonatos szerint a Vasúttörténeti Park személyzete már eléggé ki van borulva, hogy a gyerekek mindent összemásznak, ezért az általuk elérhető részeket vastagon bekenték olajjal:Vasárnap a Vasúttörténeti parkba tettünk látogatást a családdal. Végül is hová vigye az ember a…..
Épp a sajtóiroda felé ballagtunk Telós Bandival, amikor utunkba került egy arra parkoló kisebb konvoj. El is eresztettem egy poént, hogy biztos a legnagyobb magyar jár erre, és valóban. Megkérdeztem egy szekust, hogy mi történik itt, csak annyit mondott: az Elnök van itt. Nofene, itt…..
A Gazzetta mellékletében, a Sportweekben egy jó kis interjút olvastam Carlo Pedersolival. Beszélt úszásról, vízilabdáról, autóversenyzésről és persze Bud Spencerről. Utóbbi kapcsán mondta: ,,Ha találkoznék vele, elverném!"Itt van néhány részlet, hátha van még…..
Belsőség Félelem bére revisited 2009.12.27 13:52:00
Remélem, nem én vagyok az egyetlen ember, akit érdekel ez a film, hiszen Magyarországon szerintem minimum hússzor lejátszották különféle adókon az elmúlt negyven évben, szerintem a nagyon-nagyon régi időkben mozifilm is volt. Az én generációm számára például igazi kult-cucc. A…..