Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jade66

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Bukest új munkája   Bukest új ROM-ja már körülbelül egy hete megjelent, de nem volt időm megírni a cikket. Akik ezt nagyon várták már, azoktól elnézést kérek. Bukest előző ROM-ja, a KNBS2 igen nagy sikerre tett szert, az én gépemen még mindig megtalálható, mint egy…..
 HyperX továbbcsiszolta az áprilisi ROM-ját   Megjelent HyperX új ROM-frissítése, amellyel HyperX továbbcsiszolja az eddigi ROM-jait. Ténylegesen is "csak" frissítésnek nevezhető, mivel nem tartalmaz hatalmas újításokat, inkább csak az áprilisi kiadását…..
 Faenil újabb kitűnő munkája   Az n2o2 után körülbelül egy hónappal, elérhető Faenil újabb munkája, ami ezúttal is igen kitűnő lett. Tulajdonképpen az új ROM az n2o2-re épül, de rengeteg újdonságot tartalmaz, illetve egy teljesen más stuktúrára épülő…..
jade66 2010.05.17 10:51:42
@laroche: Elöször is érdemes lecserélned a Rom-ot,mivel sok uj dolgotkat tartalmaznak a minnél ujabbak, hogy melyiket választod az rajtad mulik, mindenki másra esküszik.Ha angolul nemtudsz akkor mindenképp magyart válassz, de legyél vele tisztába hogy ha lecseréled ugrik a garancia.Szoval elöbb ezt kell eldöntened.Olvasgas az oldalon és egy-két nap alatt eltudod magad is dönteni.Szia.
 Legyen már BÉKE fiúk, lányok! Ki akartam maradni a veszekedésekből, és ezután is ki akarok maradni belőlük, de ez a cikk kikivánkozott belőlem. Mint bizonyára mindenki a saját bőrén is észrevette, az utóbbi időben rengeteg veszekedés tört ki a különböző…..
jade66 2010.04.24 11:33:13
Ha valakit estleg érdekel: Sylverlight lejátszot ha felteszed, belépsz ide portalmedia.eu sok magyar adás között tudsz válogatni többek közt RTL Klub is és nézni a telon.Köszönet Müvészurnak az eddigi munkáiért.
 A kitűnő ROM ezúttal magyar nyelven is   Végre valahára elkészült egy külföldi ROM-főző munkája is magyarul. Sőt, Liamstears eddig csak és kizárólag angol nyelvű ROM-okat készített, a legelső lokalizációt kaptuk meg mi, magyarok. Ebben jelentős szerepet játszott…..
 Kizárólag fanatikusoknak!!!   A mai ROM kilóg a sorból, nagyon különleges. Előre jelzem, hogy mindennapi használatra nem alkalmas. Még HyperX szerint is "Overcooked", tehát túlfőzött ROM-ról van szó. Halkan megjegyezném, hogy én az összes Speed kiadást…..
Elkészült Faenil legújabb munkája: N2O JC1   Figyelem! Ha szeretnéd Faenil N20 JC1 munkáját magyar nyelven is használni a telefonodon, nincs más dolgod, mint szavazni Faeil oldalán! Minél több szavazatot gyűjtünk össze, annál hamarabb fog elkészülni a magyarítás!…..
.vonalkod { position:absolute; visibility:hidden; border:solid 1px #CCC; padding:5px; }  A vártnál hamarabb elérhető az alkalmazás!   Végre elérhető az SPB Mobile Shell bétája az s60v5-ös platformra. Talán mondhatom, hogy ezt a programot rengeteg ember várta, mert…..
 Mostantól mindig elérhető az aktuálisan legfrissebb Ovi Maps   Mióta ingyenes lett az Nokia navigációs programja, az Ovi Maps, a Nokia ügyesen megoldotta, hogy csak bizonyos telefonok tudják használni az alkalmazást. A tiltás nem csak az i8910 HD-re vonatkozik, hanem néhány…..
jade66 2010.04.03 09:50:24
@Muveszur: Tévedsz Müvészur, ami fennvan nekem az ingyenes, bár igaz sok idöt eltöltöttem vele mig rávarázsoltam.Ha gondoljátok szivesen megosztom veletek.
jade66 2010.04.03 12:31:35
@Mobilefan: Természetesen mindenki azt használ ami neki jobban bejön, de a felhasználo oldalárol nézve szerintem mindegy hogy azt a progit amit használsz feltörtnek vagy ingyenesnek nevezzük-e.A lényeg hogy ne fizess érte és ne használja a netet.Ezt is csak azért irtam le mivel páran jelezték hogy nemboldogulnak az OVI-val,nempedig kiokositásnak szántam.A garminhoz pedig 2010 jan 10 mappák vannak fenn.További szép napot.
Új, magyar nyelv, javított videó, fotó, gyorsaság... Kell ennél több?   Bukest nem olyan rég kezdte az egyedi ROM-ok készítését, de nagyon szép eredményeket ért el idáig. Először is az eddigi munkáiban alig voltak bugok, pozitív visszajelzést kaptak. Én most tettem fel…..
jade66 2010.03.29 21:07:16
@gubikand: Sygic navigációs program helyett javaslom a Garmin-t, bár nincs összehasonlitási alapom hogy milyen a Sygic.
 Immáron az összes firmwarre telepíteni tudjuk a trükköt   HyperX a V3-16-os főzött ROM-ja egyik nagy újdonsága az volt, hogy be lehet állítani a telefonon, hogy milyen legyen a fókuszálása. A kamera gombot félig lenyomva belövi a távolságot, így akár gyönyörű…..
 Készítettem egy kis trükköt, hogy tudjunk olvasni a telefonon .prc könyveket!   Adott egy rendkívül jó ebook olvasó alkalmazás, a MobiPocket Reader. Ez olvassa a talán legnépszerűbb .prc kiterjesztésű könyveket. Az egyetlen bökkenő csak az, hogy a fejlesztők nem…..
 Végre videózhatunk HD felbontásban eldobott képkockák nélkül!   A telefon talán egyetlen hatalmas hibája, hogy pont azt nem tudja kifogástalanul, amivel hírdették: a 720p-s HD videófelvételek szaggatnak, az átlagos framerate pedig 21-22 fps környékén mozog, amit valljunk…..
jade66 2010.03.15 17:11:05
@ancurka: Open4all patch a feltelepitett Rompacher elinditod és benne találod.Ugy állitsd be hogy egy pipa legyen középen és zöld szinüvé változzék át, auto-ra állitsd!Az istallserver pachet is.
 Közelít a legújabb HyperX ROM   A Speed verzió újításai után hamarosan érkezik a teljesértékű verzió is. HyperX már publikálta a változásokat, de még fejlesztés alatt áll a 2.1-es verzió, mert rengeteg új lehetőség nyílt a módosításokra. Ugyebár immár…..
jade66 2010.03.10 19:25:27
 Elkészült a billentyűzet új verziója!   Az előző verzió visszajelzéseiből levontam a konkluziót, átgondoltam, hogy lehetne még jobb ez a billentyűzet, és elkészítettem a 2.0-ás verziót. A 2.0-ás verzió tartalmazza a gyári fekvő billentyűzetet, és egy nagy méretű…..
 Elérhető az új magyar nyelvű szoftver a telefonunkra!   A mai nap eljött a nagy pillanat. Eljött, amire régóta vártunk. Igaz, még nem hivatalosan a Software Updaterről, de megérkezett az új magyar nyelvű firmware. Jelentem, teljes egészében magyar nyelvű! A szoftver…..
jade66 2010.02.25 08:57:55
 Az utolsó fázishoz érkezett a program Örömmel jelentem, hogy a Project a magyarokért program megvalósításának utolsó szakaszához érkeztönk. Már csak apróbb finomhangolások, tökéletesítések következnek, utána kiadom a végleges verziót.Néhány szerencsés tulaj…..
 Black Sense 3.0 és Black Sense 3.0 with blue widgetek   A mai napon Yayha.hamid újabb widgetet, sőt, rögtön kettő widgetet is bemutatott. Az első egy új Black Sense UI felületet kapott, míg a második ennek az átdolgozott, "kékesített" verziója. A grafikának a HTC…..
 Végre itt a C64 emulátor i8910 HD-re Köszönet érte Tanbá-nak!   A következő leírás 99,9%-ban Tanbá kolléga munkája, én csak néhány apróbb kiegészítést írok le, leginkább a telepítéssel kapcsolatban. Ezenkívül az oldalhoz igazítást és a cikk felépítését…..
 Hogyan hosszabbíthatjuk meg a telefon üzemidejét? Ebben a cikkben bemutatom, tippeket adok, hogyan lehet több időt kicsikarni az akkumlátorból. Leszögezem, hogy véleményem szerint a telefon arra való hogy használjuk, főleg egy ilyen tudású készüléknél. De ahány ember,…..