Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kazuna

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hittem, az X-Faktor megvásárlásának bejelentését követően a TV2 székházát feketébe burkolják, és mindenki csak leszegett fejjel járkálhat majd a folyosókon, azt mormolva, hogy szemétgeciertéel, de hálistennek nem így történt, mert csak van még kurázsi a Róna utcában.…..
kazuna 2009.12.27 12:24:28
Nem tudom Ki volt rajtam kivül olyan unott, hogy végig olvasta az ÖSSZES kommenteket, de bárki bármit mond az RTL kullog a tv 2 után .. s' szerintem eléggé feltüően. Egy nagyon szemléletes PL:. a megasztár 4 köztudottan szörnyü volt .. tudjuk mért... de nem gond... ugy volt ,hogy ők lesznek abban az időpontban esti müsörként de NEM mert az rtl klub fogta magát és berakta a "szombatesti láz" címü show- jának második szériáját ugyanabban az időpontban. A tv2 türt .,. a döntö napját , hogy ne legyen TV- s razzia átrakta egy héttel késöbbre, az rtl nem tudott mit tenni leadta az ő kis döntőjét .. az ön jelölt kis csillagok meg nyugottan kjészülgettek h végre rendes nézetség lessz ... HOPP az rtl klubb a megasztár döntöjének napja elött 2 nappal behírdette h lessz egy megaszuper döntő a táncos müsor elsö és második szériának gyöztesével (GRATULÁLOK)... ENGEM NAGYON NEM ÉRDEKEL SENKI RIVALIZÁLÁSA SENKIVEL .. HA VALAKINEK NEM TETSZIK AZ CSINÁLJON JOBBAT ...

s még ahoz szolnék :. hogy a kommentek nagy töbsége "önjelölt fosok" "önjelölt hullocsillagok"- rol sól. Önjelölt barom az ilyen aki ilyet mond, h nem tud más érzéseibe bele gondolni ÉN személy szerint Önjelölt Fos vagyok .. nem csillogni akarok nem rozsaszín ködben pompázni ahogy egyesek írták .. én szeretek énekelni vágyom arra h elismerjen valaki a pénz meg nem érdekel .. ha 10 ember van aki meghalgat ( rajongo gyanánt) az is elég ... csak az álmom váljon valóra... és szerintem az ilyen kutatomüsoroknak a jelentkezőinek nagy töbsége ugyen erre vágyik .. amelyik nem az tényleg a NO munka érdekli De istenem ki az azt ember amelyik tökéletes?!!

Mellesleg az x factor negy magas szinvonalú müsor .. de a megasztzár sem külömb csak a kivitelezés a baj .... Remélem mindenki magába tudja véseni .... mindenki nagyon kritikus de mit tud felmutatni bárki is??!!!! EZEK az ugy mond CELEBEK dolgoznak! nem minden ember bírna végig (gyors pénzért ahogy sokan gondolják) hónapokat készülni egy koncertre koreográfiával énekléssel együtt és másokkal együt müködni!!

MINDENKI GONDOLKOZZON EL AZONB H MILYEN KÖNNYÜ KRITIZÁLNI DE CSINÁLNI ... azért MÁS