Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lunete

6 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Mindenki! Magdi közreműködésével sokakhoz eljutott a családregény nyomtatás előtti változata. Ő kért meg engem is arra, hogy tegyem föl a teljes dokumentumot az internetre. Sajnos ez a konvertálás nem annyira egyszerű, ezért valószínűleg a teljes verzióra még sokat kell…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.07.31 10:09:00
Joggal kérdeznétek, hogy hol van már az a beigért videó? Sajnos nem tudtam még végigvinni a játékot, elég frusztráló egy darab azt kell mondjam. Pár miliméteres különbség (ezt tessék komolyan venni!) és kezdhetem a pályát előlről... Pár jelenetet már felvettem, de azért…..
lunete 2010.08.01 22:42:59
@V.Benito: jah, nekem se jön be
Egy hét nyaralás után játékkal térünk vissza. Nyerhettek egy 320 GB-os külső merevlemezt, amit az iOmega ajánlott fel. Mivel még tart a focivébé, a játék is ezzel kapcsolatos. Kommenteld ide, mi volt szerinted a legviccesebb pillanat, esemény, beszólás, mez, sapka, szurkoló,…..
Megint játszunk, ezúttal az EzPontAz dizájntermékeket árusító bolttal. A feladat roppant egyszerű, nézegesd a bolt honlapját, válaszd ki a szerinted legviccesebb mondatot, és kommentezd ide, a linkkel együtt, hogy mi is megtalálhassuk.  A játék két hétig tart majd, az EzPontAz…..
Sziasztok!Soós Gergőtől kaptam egy levelet, amiben elküldte néhány családfa-szerkesztő program címét. Nem tudom, hogy szeretne-e valaki regisztrálni ezek valamelyikére, én nem látom akadályát, de rátok bízom a dolgot."Az ilyen típusú oldalakon lehet családfát építeni; a…..
Bizonyára többen tudjátok, hogy Faragó Lola nemrég szerepelt a DunaTV egyik műsorában, az Arcélek 2009.12.27-ei adásában. Ágitól kaptam egy levelet, amiben elküldte az adás internetes linkjét, így a video mostmár innen is elérhető. Ám ez nem minden: "Van egy másik műsor…..
Elkészült a család adatait összegyűjtő, nagy időrendi táblázat. Remélem minden adat szerepel benne, ami számít, és minden stimmel. Ha hibát találtok benne, vagy kiegészítenétek, írjatok nekem! Viola  Színek:  1. generáció 2. generáció 3. generáció 4. generáció…..
Kedves Rokonok!Elkészült a családfa vázlata a Prezi szerkesztőprogram segítségével. (Ezt itt akár most azonnal megtekinthetitek)A program lehetővé teszi, hogy a családfába a nevek mellé képek kerüljenek. Ezért arra kérlek Benneteket, ha szeretnétek színesebbé tenni a bemutatót,…..