Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xyzo

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: LELEPLEZÉS: Rituális- és vérgyilkosságok, bosszúk, állammaffia 1-2.részKLIKK az első részre! MP3KLIKK a második részre! MP32007-11-19.A 7 évig volt titok! : Egy mai napig titokban tartott levél tartalma a körmendi gyermekgyilkosság valódi elkövetőiről és…..
Mivel az előző bejegyzésem meglehetősen nagy indulatokat kavart, érdemesnek tartom a témát egy teljesen új megközelítésben megvizsgálni.Korábban az a vád ért – főként azok részéről, akik jól tájékozottnak tartják magukat az ügyben – hogy felületes információk…..
xyzo 2009.12.27 12:19:56
@hagyma: Én többet tudok, tehát kezdem. A bulvársajtó nem attól bulvár, hogy egyesek szerint hazugságokat terjeszt, hanem attól, hogy leírja, és videó kapcsolatot tesz fel, hogy pl. bunkó vénf.szdani hogy nyúkál a c..nyasszonyok végbelében. Vagy attól, hogy leírja: Kiszel Tünde igazat mond-e vagy hazudik a gyereke apja tekintetében. Vagy épp egy 100 éve szépségversenyt nyert valaki, netán egy munkanélküli szinész milyen magánéleti problémákkal küszködik.

Én a bulvársajtót a bűnügyekről való tájékoztatás miatt olvasom. Ebből kikövetkeztetve le tudom vonni a konzekvenciát mikor csúsztat, mikor mond igazat. Ők is azt írják csak le, amit engedélyeznek nekik. Pl. minden újságíró tudja, hogy Tánczos ártatlan. Így is megy a családhoz riportot készíteni. Nagy mézes-mázosan, hogy azért igazat is le tudjanak írni, és ezért megkapják a nem kis összegü cikk-díjat, odamennek a családhoz, Tánczoshoz és az édesanyjához, majd amikor a cikk leadására kerül sor, beleírják a "körmendi gyerekgyilkos!" Na meg a jó ...! Eljátszák, hogy minden szavukat elhiszik a riportalanynak, majd azt írnak le az újságban, amit akarnak, vagy hozzáfűzve gonoszságokat, hazugságokat, (mert csak így engedélyezik nekik leközölni a cikket), leírják amit úgy gondolnak. Úgyhogy valóban van mendemonda, de igazság is benne. A nyomozati anyagot meg nem tudja feltenni Tánczos, mert ő sem kapta meg 11 év óta. Igaz erre példa még a világtörténelemben nem volt, hogy valaki ne kaphatta volna meg az ügyében keletkezett nyomozati iratokat, jkv-eket, és nem a halottszemlén, hanem a korboncteremben készült videofelvételt, ahol közel mutatják a kislány körme alatti, ujjai közti és combján lévő sötét, festékkel kezelt hosszú hajszálat. Talán majd most, ha jogerőre emelkedik a meghozott országgyülési törvény. Az ítéletek fennvannak a neten, azt elő lehet keresni. És az ítéletekből részletek és azok cáfolatai pedig olvashatók pl. a Dr. Somos Zoltán: Tánczos c. könyvében, és Balaton Balázs: A Tánczos-dosszié c. könyvekben.
Előző bejegyzésemben már felvetettem az üggyel kapcsolatban néhány megválaszolatlan kérdést. Vajon hozhat-e ennyi idő után fordulatot Táncos Gábor ügye? Vannak erre példák. Előfordult már a kriminalisztika történetében, hogy akár húsz év elteltével bebukott az igazi…..
xyzo 2009.12.27 10:25:40
Bocs! "... és vissza is nézett rá. Ezen kívül ő mást nem állított soha." Főleg a gyilkos kilétéről személyt soha nem nevezett meg. Csak a gyanus eseteket mondta el. Meg persza a bántalmazásokról beszélt. Pl., hogy mekkora pofont kapott attól a kihallgató tiszttől 1998.ápr.6-áról 7-ére virradó éjjel, aki ma már Kőszeg (de lehet hogy Sárvár) rendőrfőkapitánya. (A zárójelben lévő másik eshetőségre én nem emlékszem pontosan, és nem ő!!!) És azért kapta az első pofont, hogy székestől együtt a kihallgató szoba sarkában landolt, mert nem fogadta el tőle a zsebkendőjét, amikor már nem bírta a terrort, és kicsordult a könnye. A másikat pedig azért mert nem nézett a mocskos F.F. nevü verőlegény szemébe.
De kapott a kommandósoktól is. Ezt nemcsak nekem, de a TV-ben és a Magyar Jelen hasábjain is nemrég elmondta, hogy amikor szállították Szombathelyről Sárvárra, akkor a rabomobilban a mellette ülő kommandós könyökkel 2-szer is úgy gyomorszájba vágta, hogy azt hitte vége van. A leszállásnál pedig a fejét a vas ajtófélfába verte, hogy folyt az arcáról a szemébe a vér. De nem volt még ez sem elég nekik mert amikor leszálltak, ő elesett, és még jókat bele is rugtak a mocskos állatok. Ezek gondolom már rég valami jóval magasabb beosztásban vannak. Mert aki gyalázatosan viselkedett Tánczossal, a 18-19. éves fiatal gyerekkel (NEM VOLT NEHÉZ DOLGUK!), azok ma mind magasabbnál magasabb beosztásban tengetik mindennapjukat. Ha valakinek lenne annyi beleérzőképessége, mint rajtam kívül nagyon sokaknak, akkor elképzelhetik mit élt át a 9 év alatt ez a gyerek. Inkább sírni szeretne a jóérzésü ember, mint csúsztatni! Rendőrök szavának hinni akkor, amikor maga is megtapasztalta, hogy miket tudnak tenni a hatalommal visszaélők.