Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyarikonyha

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
lorien Zöldséges lasagne 2011.01.25 18:17:40
Nemrégiben oda jutottam, hogy egyáltalán nem kívántam a húst. Nálam különösen szokatlan jelenségről van szó, de néha előfordul, most majdnem egy hétig tartott. Persze nem előzmények nélkül következett be, hiszen előző héten egy korelnök szürkemarhából készítettem…..
A magyar konyha méltatlanul elfelejtett, elhanyagolt alapanyaga a csicsóka. Szinte teljes mértékben alkalmas a krumpli helyettesítésére, ugyanakkor sokkal kedvezőbbek annál beltartalmi értékei. Mostanában a piacokon is egyre sűrűbben előfordul, és ha kedvező…..
 De nem engem küldött hozzátok a párt! (áthallás Bacsó Péter: Te rongyos élet c. filmjéből) Nem küldött oda senki, én magam mentem traktorozni, pontosabban Fertőrákosra, Luka Enikő pincészetébe megcsodálni a borpalackozó kamiont. Az esemény augusztus végén…..
Hát ez a pillanat is elérkezett, lezajlott a Blogkóstoló. Még csak most kezdem feldolgozni a történteket, persze még mindig az események hatása alatt állok. Olyan, mint egy Jommelli opera vége, amikor elhallgat a zene, de hosszú-hosszú percekig mégis olyan érzésem van,…..
retro gastro Tejivó 2010.05.13 06:32:00
A tejivó a szocializmus válasza a sözrözőre és a borozóra. A tejivó létével bizonyította, hogy a marginális szerepet betöltő sörözőkkel és borozókkal szemben valós társadalmi igény csak a tejfogyasztásra volt. A tejivó, ami gyakorlatilag a rendszerrel együtt halt ki, jó…..
lorien Blogkóstoló 2010.07.26 18:37:00
Örömmel jelentem, hogy Fűszeres Eszter ötlete nyomán, a Dining Guide szervezésében az olvasók lehetőséget kapnak arra, hogy a virtuális térből kilépve, személyesen is megkóstolhassák a gasztrobloggerek által elkészített ételeket. Ezen a szép szeptemberi szombaton…..
Pilu BKV-komédia, újabb epizód 2009.07.25 09:15:00
 Végkielégítést az kap(hat), akit munkáltatója rendes felmondással elbocsát, vagy közös megegyezéssel bontják fel munkaszerződését. A végkielégítés kifizetés utáni (tovább) újrafoglalkoztatás miért ütközne jogi akadályba? Ha én, mint munkaadó vagyok olyan hülye,…..