Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ctrketto

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A blog vége Kedves Olvasóim! Elég régen jelentkeztem már utoljára... Sajnos a jelenlegi bejegyzés nem a vidámságról fog szólni, hanem el szeretnék köszönni Tőletek. Mint ahogy az már a címből kiderült, abbahagyom a blog szerkesztését.A befejezésnek több oka is van:…..
 Ízelítőt láthatunk Joker2009 legújabb munkájából   Joker2009 újabb animációval érkezik, ezúttal sem kell csalódnunk...Sőt személy szerint nekem az állam is leesett, miközben megnéztem a videót. Úgy gondolom, hogy innen a HTC Sense UI időjárásanimáció már csak…..
 HelloOX 2.03   Az előzö írásban áttekintettük a szignózás rejtelmeit, így már elvileg majdnem minden programot feltelepíthetünk a telefonra. A probléma az, hogy a szignózást minden egyes szignózatlan programnál meg kell csinálnunk, ami megnöveli a programok telepítési…..
Szignózás Ezt a posztomat azoknak szánom, akik még csak most ismerkednek a Symbian rendszerrel. A szignózás egy biztonsági „intézkedés” a Symbian rendszer megalkotóitól. A szignó egy biztonsági tanusítvány, amit csak a biztonságos programok kaphatnak meg.  A Symbian…..
ctrketto 2010.01.28 09:25:55
@Muveszur: Ha a Firmware-em: I8910XXIE7-röl Flasheltem XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom-ra.Szignózáshoz kell új cer.-t key.-t kérnem.
Sajnálatos módon a Samsung nem igazán támogatja a termékpalettájának csúcsát, az i8910 HD-t, és Magyarországon a frissítések teljes hiányával kell szembenéznünk. A telefon megjelenése óta kapott már frissítést többek között az olasz, kínai, hongkongi, és az orosz régió…..
ctrketto 2010.01.24 18:07:48
@Muveszur: Elvégeztem a Flashelést hx 1.7 bulgarian-t tettem fel...azóta a térerő skálájánál ott van egy szaggatott vonalas oda vissza nyíl...szeretném megkérdezni ez természetes ,mert folyamatos nyíllá nem vált át azaz nem kapcsolódik netre(csak szeretne).A web beállításnál a kapcsolódást át állítottam mindíg kérdez-re.Ez elég most már havidíjra veszélytelen v.ok a wifi-t jobban szeretem...olcsóbb :-)
ctrketto 2010.01.24 18:11:28
@Muveszur: Még egy kérdés...elnézést ,h zaklatlak... de még tanulom a Symbian-t a ROMpatcher most a telefonomon van és ott kell aktiválkodnom??Előre is köszi.
ctrketto 2010.01.25 15:07:43
@Muveszur: Azt vettem észre,hogy a HX1.7_bulgarian Rom-nál a galériában megnyitott kép tökéletes...majd,háttérképnek beállítva zajossá válik színátmeneteknél vonalassá válik miért lehet ez?
HyperX legújabb ROM szériájának bemutatása   Mikulásnapra HyperX elkészítette az új ROM-jait, számszerint 12-t. 3 fő kiadást, és 9 nyelvi ROM-t. Ez az első főzött ROM, ami már-már olyan megbízható, mint egy gyári firmware. Hihetetlenül stabilra sikerült! Egy kis…..
ctrketto 2010.01.25 11:50:04
@Muveszur: Azt vettem észre,hogy ezzel a Rom-al(hx 1.7) működő telefonomon a visszakerült háttérképeim(amik eddig tökéletes fényűek voltak)...most tompábbak,vonalasak olyan mintha romlott volna a kijelző minősége.Ez miért lehet?
 Két új gyönyörű, átlátszó Sense UI widget   Tegnap Yayha.hamid újabb két widgettel kápráztatott el minket. A widget alapjául pedig ismét a HTC Sense UI-ja szolgált, viszont ebben az esetben mindenféle giccs és többletfunkció nélkül. A widget pont az egyszerűségével…..
 Gyors és állandó elérés a telefon hivatalos ROM-jainak letöltéséhez   Sok probléma van azzal, hogy a telefonra megjelenő hivatalos firmwarek nagyrésze csak RapidShare-n elérhető. Itt várni kell a letöltéssel, sőt, rengetegszer van olyan, hogy hosszú órákon keresztül…..
ctrketto 2010.01.19 19:35:35
@Muveszur: A..XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom már tartalmazza a kinetikus görgetést rendszer szinten?Köszönöm...
 Végre elérhető a várva várt ROM HyperX-től   Ma este végre HyperX publikálta az új munkáját, a HX 2.0 Speed kiadást. Mint láthatjuk, a verziószám egy nagyot váltott: végre rendszerszintű kinetikus görgetést kapunk. Igaz, ez a Samsung béta firmware-ének…..
 Patch a memóriakártya ikonjának eltüntetésére   Bizonyára sokatokat zavar, hogy a főképernyőn ha kell, ha nem ott van a memóriakátya bent létét jelző kis ikon. A következő patch erre a problémára fog megoldást nyújtani.  Patch letöltése: linkHackelt…..
Hangerő növelése a rejtett menüben Szeretnél tovább hangosítani a telefonodon, mert a maximális hangerő kevés? Ha igen, akkor itt a lehetőség, a továbbiakban leírom a fontosabb elemek hangosítását. Figyelem! Az Audio_Tune menüben az értékek megváltoztatása csak saját…..
Új Orange widget   Ezúttal fekete és szürke színekben pompázik az új widget.  Megújult a widget háttere, az időjáráselőrejelző ikonja narancssárgák lettek, és a widget fájlmérete is lecsökkent.  A nagyszerű widgetet pedig ismételten yahya.hamid-nak…..
ctrketto 2009.12.28 11:19:23
@Muveszur: Köszönöm a pontos leírást a szignózás leírásához,meg is érkezett a várva várt Devert rar.Benne a cer. key. fájlokkal.A ferraris és a golfos játékokat szerettem volna szignózni elindítottam a SignSiS_HUN.exe-t első sorban a sis-t másodikban a kapott cer.-t harmadikban a key.-t.A jelszó 0000 maradt elindítottam a szignózást...majd hibaüzenet jött...Hiba szignózás közben...1)győződj meg róla,h a cer. fájl helyes 2)lehet, h a jelszó helytelen(If everything is valid,check the directory it could have been created)...
Mi lehet a probléma??
ctrketto 2009.12.28 11:26:18