Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M426

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Mér' kell ijesztgetni? 2015.03.11 13:45:02
De tényleg, micsoda dolog már. Az ember csak békésen gurul, erre meg rádudálnak. Micsoda viselkedés ez? Hová lesz ez az ország így? Azt hiszem, itt az ideje, hogy mozgalmat indítsunk: senki ne dudálhasson csak úgy a zárt villamospályán tekerő bringásokra. Még a végén…..
M426 2015.03.12 19:58:20
@titan: Vészfékezésnél a Veled SZEMBEN ülő Téged fejelt le??? Nem semmi...
Vida Ildikó beismerésével a kitiltási botrány egyben hazugság-botrány is lett, hiszen a Magyar Nemzetnek adott interjúból egyértelműen kiderült, hogy a magyar kormány jó ideje tisztában volt azzal, hogy a NAV vezetőjét az amerikai hatóságok kitiltották az Egyesült…..
A Magyar Közlöny keddi számában megjelent kormányhatározat szerint, a kormányzat 2014. március 19-én, a német megszállás hetvenedik évfordulóján tervezi felavatni a szobrot, amely oly módon kíván emléket állítani a magyar Holokauszt áldozatainak, hogy azt sejteti: kizárólag a…..
Ön szereti a zsidókat? A kérdésre nem adható jó válasz. Sem a nem szeretem, sem a szeretem nem helyes. Zsidó ugyanis sokféle van. A becsületeseket, kedveseket, tehetségeseket, nagylelkűeket szeretem, a gonoszakat, irigyeket, a bűnözőket pedig nem. Olyan, hogy "zsidók", pedig nincs.…..
Halotti tor - ez volt a legtöbbet használt jellemzés arról, hogy mi folyik az Operaházban, az Andrássy úton felállított színpad mögött. Kicsit teátrális, de hát a kormányzati komédiához ez passzol. Én a Nagymező utca felől érkeztem, keresztül az ellentüntetőkön, akik…..
M426 2012.01.03 12:05:58
@Démonmac1: Na, ott lehetett volna erőt felmutatni, és nem hagyni elfajulni a dolgokat, no de az sem volt véletlen.Az erő érdekes mód csak okt. 23-ra jött meg például békés civilek elleni kardlapos lovasroham formájában.