Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WoodyAllen

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Minden résen támadnak a mezei poloskák, amelyeket az utóbbi években kényszerültünk megszokni a lakásban. Kevesen tudják, de ellenük is kaphatók irtószerek. Az utóbbi években szinte már megszokott jelenségnek mondható az őszi poloskainvázió. Fontos tudni, hogy ezek a poloskák - ellentétben pl. az…..
Érdekes, mióta ezt a cuccot reklámozzák, azóta valahogy eltünt a testvére a bifidusz eszenzisz, kérdésem, ki a franc ez és mért tünt el íly hirtelen a süllyesztőben és ki az utódja?Válasz erre nagyjából ez: Ezek a cuccok az emésztőrendszert stimulálják azzal, hogy több…..
Mint tudjuk illetve mostmár tudjuk, NEM valódi gyümölcsből készül egyik gyümölcslé sem, ezt legegyszerübben a dobozon tudjuk ellenőrizni. A gyümölcssürítmény nem valódi gyümölcs hanem annak felhigított,cukrozott, mindenféle mesterséges dologgal teletömött távoli rokona ami…..
Az egyik kedvenc marhaságom az advil néven elhíresült fájdalomcsillapító inteligens keresőradarja...Mint tudjuk nem működhet igy egy gyógyszer, hogy magától rátalál a fájdalom forrásásra. Ilyen max a scifi filmekben van ugye, nagyjából a nanorobotok korában.A…..
Az a helyzet, hogy meguntam a sok marhaságot amit a média csepegtet nekünk mindenféle kerülőutakon a sok idiótaság ami onnan folyik az már túlmegy egy határon.Szeretnék rávilágítani arra, hogy mekkora hülyeségeket próbálnak beadagolni az embereknek.Erről fogok szólni remélem…..