Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Occa

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Futóblog Budai karika 2010.01.14 14:33:31
Hűvös, párás, de a januári időjáráshoz képest meglepően enyhe idő volt 2010 második hétvégéjén. A szombati napon tapasztalt dagonya után vasárnap reggel Szasza legény felhívta Atesz legényt és megkérdezte:- Te Atesz van-e kedved ma aszfalton futni?- Hát van. Menjünk!És…..
Occa 2010.01.14 18:02:16
@NJoco: Asszem hasonlóan cselekszem.

Hírtelen felindulásból lefutni egy maratont!?
Grat, őszintén!
Azért kellő büfikézés nélkül biztos nem ment volna :P
A Futóblog szerkesztősége nevében kívánok mindenkinek kellemes ünnepeket és boldog új évet. Itt az ideje megtenni a 2010-es futással kapcsolatos fogadalmakat is. :-) ..
Occa 2009.12.26 21:35:10
@DaMartian:
@laciii79:
Köszönöm!
Most érkeztem egy kis autókázásból és elszomorító volt, hogy a kuplungot nehezemre esett kinyomni :(
Hétfőn megyek cipőt vadászni és orvoshoz... Holnap azért felmegyek HHH-ra sétálni... Legalább az érzés legyen meg, hogy ott vagyok.

@laciii79: a kényszerszünet alatt mit lehetett lábra sportolni/mozogni, mert a lehetőségekhez képest valamennyire a szinten tartásra szükség lenne
Occa 2009.12.27 09:56:30
@BGy:
Első körben Adidasokból fogok válogatni, mert eddig mind a 3 az volt és eddig ez az első problémám és tény, hogy már talán sok km van benne... Szóval ma/holnap járom körbe az üzleteket és majd megírom ki lett a "kiválasztott".

Még annyi, hogy örülnék ha megírnátok, hol vannak hozzáértő emberek, hol érdemes vásárolni Bp-n. Igazándiból Spuri az egyetlen ahol hozzáértőkkel találkoztam eddig.

Ma 8-kor ahogy írtam HHH kis kör lassú kocogással 1 óra alatt megvolt. Tudom, azt írtam végigsétálom, de a futótársam sem volt hibátlan, ezért kellett neki is egy kis biztatás. Tegnap este még SMSben írta, hogy ma ne várjak tőle csodát, ehhez képest ma én húztam vissza (elég rendesen). Most tényleg pihenő jön, addig max cípő vásárlás és egy kis közös séta, ha meglesz, hogy szokjuk egymást; nah meg doki látogatás :S
Az elkövetkező 2 hétben írjatok minél több élményt, mert valahogy át kell vészelnem ezt az időszakot.

Köszönök minden segítséget!
Futóblog Újévi nekilendülések 2010.01.08 17:12:00
Futók szerte a világban vannak, bemutatnánk Anna Porat-ot, az első nem magyar nyelvű, külföldi olvasónkat, aki Amszterdamból jelentkezik a történetével: 10th December 2009 -- When I woke up this morning I was under the assumption that this day would be a normal Thursday. That was a…..
Occa 2010.01.09 19:46:06
@mîkæl:

I agree! Most of the runners are, hmm let's say "seasonal" runners. I can measure it very easily! Usually I go to the Margit-Island around 9PM. During winter sometimes it happens that I cannot count more than 10 runners while I'm running 10-15km, but during summer it doesn’t make any sense to count them because hundreds of seasonal runners are everywhere. Maybe they’re practicing on treadmill currently, I hope at least…

Anyway Anna, I wish you all the best!

@zsolababe: Térd-doki neve/elérhetősége pls!
Occa 2010.01.10 08:50:36
@szaszit: Köszönöm!!!
Futók körében szokásosak az évi összegzések és az új év céljainak, terveinek megfogalmazása. Engedjétek meg, hogy a száraz tények és a még formálódó álmok helyett inkább Páll Attila (azaz Athosz) 2009-es összefoglaló képsorait mutassuk be: ..
Futóblog Futóblog inspiratív 2009.12.29 16:36:00
Az Arénában ücsörögtem éppen a mozi bejárata előtt az Avatar második előadására várva (aki nem látta még az Avatart, feltétlen nézze meg!), amikor valaki megszólított: "Helló, nem te vagy Angelday? Szoktam olvasni a Futóblogot, sőt, ennek hatására kezdtem el futni,…..
Occa 2010.01.01 16:32:18
@zsolababe:
Majd légyszi írjátok meg a térd-doki nevét/elérhetőségét akit említettetek.

Örültem, hogy mostmár a nevekhez arcokat is tudok társítani, bár szívem szerint mentem volna én is futni veletek, de pótoltam majd 3 órányi biciklizéssel :D Ami jó benne, hogy az IT-szalagomat még ennyi biciklizés után sem érzem; remélem tényleg nem is árt neki...