Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kulturszar

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ne csak reklamáljak, adok is az EKF-nek, nekünk, Pécsnek, ahogy tetszik. Volt nem is olyan régen egy pár slide, ahol összegezték a dolgokat. Marketing oldalról nem akarom elemezni, nem azért mert nem értek hozzá, hanem mert most nem tervekre van szükség, hanem tettekre. Van Pécsen egy…..
Új elnevezést kapott az EKF, pontosan így szól az új "Elherdált Közpénzek Fővárosa". Ami valahol igaz is, semmi sincs kész. A Búza tér Közgáz vonalában csak bontanak, a már berakott dolgokat felszedik. Ez nem közhely, először az autóbejáróknak kis 10-10 centis vagy…..
Kezdjük a helyszíneket, már beszéltem a 48-as térről, aminek régen is voltak problémái, az egyik leginkább problémás rész, az autók voltak. Mondhat bárki bármit, egy tér nem azért van, hogy a belső részén az autók parkoljanak. Igaz a parkolókra szükség van, mert itt az…..
Nos, nem gondoltam volna, egy illetékes válaszolt a posztomra. Nem írom le a nevét, nem másolom be a levelet, mert alapvetően normális stílusban válaszolt és nem kívánok veszekedni, mert reálisan látja a posztom és igazából csak politika lenne a dologból. Viszont pár dologra…..
Jöjjenek a fényképek, ahogy ígértem, nézzük meg először a tömegközlekedést. Teljesen mindegy milyen idő van, esik eső, hó, mindig az első ajtón kell felszállni a buszra. Most ne menjünk bele a reggeli és esti időszakokba, ahol vannak engedmények. A buszvezető a forintot sem…..
kulturszar 2010.01.09 14:29:20
@hapcika: En egyet sem lattam, nem azert mert nem akarok latni, hanem mert nem lattam, de ha latnek rajuk szolnek termeszetesen.

Amugy meg itt most a hangsuly mar nem a megelozesen van, hanem az utolagos "gyogyitason"
kulturszar 2010.01.09 15:58:36
@hapcika: valoszinuleg nem jutott el hozzad az uzenetem:

elso ajtos felszallas --> mindenkinek van jegye --> tobb penz --> VAN penz takaritasra --> meg ugye itt az EKF is, ahonnan leakadna par forint a takaritasra

mellesleg amig nem takaritja le a ceg, addig nincs mire vigyazni...
Ahogy már írtam, a Széchenyi tér úgy ahogy van el van rontva, de továbbra sem értem, egy építési területről miért hiszik egyesek azt, hogy kész. Nem védem egyik oldalt sem, a hibákat lehet sorolni, de tegnap leírtam, a tér még nincs kész. BAMA-n megjelent egy olvasói levél, ami…..
Pécsi vagyok, nem egy negatív emberke, de kedvem támadt blogolni, méghozzá a Pécs 2010 Kulturális Fővárosról. Hogy miért is? Mert ami a médiában megy, az egy más világ, mint ami valójában Pécsen van. Indul az EKF, indulok én is! Nézzünk egy gyors leltárt, majd később…..