Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kenji

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszönöm az intrót "DS"-nekUI: A Játék nem ment se 95-ös, se 98-as funkcióban...Ezért 9X gondolom, de kár volt érte. Jobban ki kellett volna hangsúlyozni a paródiámat arra, hogy ahhoz is lusták voltak kiírni azt a 2 számot, de azért remélem megértitek.A következő…..
Hellósztok Már napok óta gondolkodom egy új intrón, van pár jó zeném, ami passzolna, de hátha másnak is van valami jó ötlete.Legyen az a rész egy dalból max 20 mp (legyen befejezhető), de ha valaki nagyon frankó, rapper, operaénekes (stb) vagy van egy bandája, és…..
Stella nyereményjáték:Az ok megint ugyanaz, többen küldtek azonos vagy majdnem azonos képeket, ugyanarról a motívumról, úgyhogy nem lenne fair egy embert jutalmazni, a többi meg nem nyerne. Na szóval tudjátok, ott van a másik két hírben leírva;)Megint elmondanám, NINCS baj a…..
Ma megérkezett az 500. beadvány a nagyszerű nyereményjátékra.Most is jöttek szinte ugyanolyan beadványok, ezzel sajnos nem tudom díjazni őket, mert akkor nem lenne igazságos a többi azonos beküldővel szemben.Megint csak azt tudom mondani, hogy amiket itt láthattok azok is JÓ…..
Remélem utoljára mondom el: A felvételre a "Fraps" illetve "SnagIt" programot használom. ;)..
Kenji 2007.06.10 21:15:02