Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bárénekes

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, a Hír Tv és TV2 lassan-lassan egálban lesznek. Azt ugye tudjuk, hogy a Fidesz honlapja és a Hír Tv képei szerint a pénteki tüntetésen kizárólag fiatal szerelmes párok, magányosan totyogó csecsemők és a templomból a Kossuth térre áttámolygó budai…..
Amellett, hogy együttérzek a gázspray-vel lefújt, és kővel hasbadobott Hír Tv-tudósítókkal, és véletlenül sem vitatom, hogy egyedül ők voltak a veszélyes frontvonalban, azért a vicces dolgokra még felkapom a fejem. Szóval megérkezett a magyarázat a Hír…..
comment:com Best of HírTv 2006.09.19 17:36:00
Nézzük meg, hogy Császár Attila miket is mondott a könnygáz hatása alatt. Olvasónk, mekk elek gyűjtése a HírTv legdurvább elszólásaiból. "A tömegnek csalódnia kellett, a rendőrség nem állt át az oldalára." "Menekül a tömeg, velünk együtt, kamerára…..
Annyi mostanában a breaking, mintha Bagdad alsón lennénk, vagy talán egy newsroomban rakják össze a valóságot, alig hogy átkapcsolunk a Barátok köztre, máris jön egy vihar vagy legalább egy keményebb tömegoszlatás. Mindez a HírTv-nek jön igazán jól, bárhogy is szidjuk őket,…..
comment:com Taki bácsi emlékére 2006.09.12 10:00:00
Aranyos kis műsor indult az MTV-n hétfőn. Az ötlet rém egyszerű és magától értetődő, olyannyira, hogy a Cool TV-n már jó ideje megy Taxid címmel egy hasonló, de elég szerencsétlenül túlspilázott produkció. Cirkál egy bekamerázott taxi Budapesten, abba különféle polgárok…..
A bekérdező riporternők királynője, és egyben a legszebb bőrű televíziós hölgy. Krizsó Szilvia mellett ő lehetne az esélyes magyar Bond-lány, a szigorú kémnő, aki persze a jó oldalon áll, és ezért össze is jön James Bonddal, de ez most nem ide tartozik. Kemény…..
comment:com Reggeli pacal 2006.07.21 14:30:00
Nincs is nagyobb móka, mint reggel kilenckor, 30 fokos melegben kiültetni a napra pár meghívott vendéget és jó csípős mangalicapörköltet etetni velük, hadd izzadjon a homlokuk. Ezt már csak azzal lehetett volna tetézni, ha kísérőnek le kellett volna húzniuk egy jó korsó,…..
Bárénekes 2006.08.02 21:53:26