Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mandelka

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pitta az eddigi legdurvább "sajtnak látszó sárga anyag"-elnevezést találta meg a Tesconál: Reggel kaptam egy pompás hírlevelet a Teszkótól. A címlapon hirdetnek egy sajtnak látszó élelmiszert, amire persze a sajt szót nem merték ráírni. Remélem nem szaladnak bele túl…..
Múlt héten megtudhattuk, hogy a rafkós ellenőrök újabban elgáncsolják a kellemetlenkedő férfiutasokat. Mint az várható volt, a törékeny lányokkal sem bánnak kesztyűs kézzel az ikúgettó bajnokai. Mikor söpri el végre a forradalom az idiótaterrort? Egy kétségbeesett lány…..
szöveg:Sally SparrowI wrote you a letterTo make you feel better'bout the fact that I'm goneI may be stuck in the pastBut my future is vastDon't go looking for meGirl, you've got to go onDon't think he's taking to youHe's just on the TVWell look past the Easter EggAnd see the realityA world of time…..
 Szóval. Mint minden rendes valamit, ezt is talán bemutatkozással kéne kezdeni, vagymondjuk szabályok lefektetésével. Ezt pedig az elkövetkezendő három percben kéne megtenni, mert addig bírok még így egyenes háttal ülni, és úgy tenni, mintha így tökre foglalkoznék a…..