Regisztráció Blogot indítok
Adatok
coloska8

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre inkább úgy néz ki, hogy a Muse komolyan gondolja ezt a dubstep dolgot. Az ősszel megjelenő The 2nd Law nagylemezhez egy ízelítőt már kiadtak, ami sokkoló vartyogással végződik, most pedig a lemezt előrendelő rajongók megkapják az úgynevezett teljes trailert is, ami a The 2nd…..
A Fent és Lenten mától tilos a kommentelés. Jön Szalai Annamária! Jön Koltay András! Mindenkit kikészítenek!! Félelem és rettegés! Itt nem állhatunk meg, ez denevérország! Az utolsó szó jogán: Orbán Viktor pojáca! Schmitt Pál gyík! Lehet kommentelni!..
coloska8 2011.07.04 17:56:10
Az RTL Klub nem nagyon titkolta, hogy már nyáron leforgatta a Delhusa Gjonnal készített párkereső valóságshow-ját. Pont mint a Benkő feleséget keres, csak kevesebb faszlengetéssel, és várhatóan több ezotériával, meg távolba révedő, hatalmas közhellyel. Ősszel a csatorna…..
coloska8 2011.03.19 13:05:48
A téma általános iskola óta kézenfekvő... Már akkor úgy vélekedtünk a "rocker" csajokról, hogy a legtöbbet el kéne rángatni a tábortűztől (ahol valami Kurt Cobain-wannabe gitározik neki) és jól ki kell mosdatni őket, hiszen több van bennünk. A legtöbb fiúsan…..
„Antifasiszta mozgalom: a fasizmus és a fasiszta veszély ellen irányuló tömegmozgalom, amely osztályhelyzetre, pártállásra, világnézetre és vallásra való tekintet nélkül egyesítette a demokratikus erőket és szervezeteket. Legfőbb hajtóereje a nemzetközi munkásosztály…..
Nehéz elhinni, de az Orbán-kormány sorban valósítja meg Gyurcsányék eszement ötleteit. A Tom Lantos Intézet után itt a legújabb, a Népirtás Megelőzési Központ! 2008 nyarán jelentette be Göncz Kinga külügyminiszter két magyarverés között, hogy "Magyarországnak érdeke,…..
coloska8 2010.10.27 01:47:02
@Endrosz: "Helyszínenként egyetlen Sugár/Chrudinák/Lovas-kaliberű HELYSZÍNI tudósító elegendő előrejelzést szolgáltat." Attól, hogy valahol van egy központ az nem azt jelenti, hogy nincs tőlük senki a helyszínen. Abban egyetértünk, hogy a helyszínen is legyen valaki. Abban nem értünk egyet, hogy szerintem több szem (na meg avatottabb szem) többet lát.

"Téged meglepne, ha holnaptól önbíráskodás, cigánylincselések, válaszul pedig fosztogatások, rendőrterror lenne Borsodban?" Ha holnap kezdődne, akkor meglepne; azt persze tudom, hogy ha rossz irányban fejlődnek a dolgok, akkor benne van az ilyesmi a levegőben. És azt szerintem Te is belátod, hogy ilyen esetben jó, ha előre tudnak készülni a hatóságok rá. Legyen ott rendőr, mentő, esetleg civil szervezetek adott esetben katonaság, meg valamiféle mediátorok, akik segítenek a konfliktusmegoldásban. Persze ezek bizonyos szintig bármikor rendelkezésre állnak, de ha igazán nagy a baj, akkor jó ha rá tudnak készülni a mozgósításra, meg ha kész terveik vannak a helyzet rendezésére.

"Azért, mert nem volt semmilyen komolyabb védendő érdek ezen konfliktus mentén. " Hát az érdekekkel nyilván semmit nem tud kezdeni egy ilyen központ (azon túl, hogy beszámol az érdekekről, és azokból 'kiszámítja' hogy lesz valami balhé (Te is ezt csináltad, csak az esemény után).) De ha feltételezzük, hogy lesz olyan konfliktus, ahol lesz szándék megoldásra, akkor lehet valamit kezdeni a dologgal.
coloska8 2010.10.27 01:50:10
@fokabacsi: Ha a központ nem tudná ellátni a konfliktus előrejelző feladatát, csak akkor lenne értelmetlen, vagy szerinted akkor is az lenne, ha megcsinálná, amiket várnak tőle?
Sok szó esett már az arctalanná vált felsőoktatásról, illetve arról, hogy egyes főiskolák és egyetemek diplomagyárrá alakulva ontják magukból a felkészületlen hallgatókat. Levélírónk saját tapasztalatát osztja meg velünk, megmutatva, hogy az oktatóknak is nehéz ebben a…..
coloska8 2009.12.26 14:17:27
@Kasia: "Az így létrejött közös alapszakon szerezhető diploma megnevezése kommunikátor, melynek választható szakirányai intézményenként eltérőek, és a társadalomtudományi képzési terület részét képezik."

http://www.felvi.hu/felveteli/szakok_kepzesek/szakleirasok/!Szakleirasok/index.php?b_id=51

És mint mondtam szociológiára és egyéb társadalomtudományokra épül a képzés, nem mondjuk irodalomra, de persze pár bölcsész tárgy is van. És nem lehet kommunikáció és médiatudomány mellé minort választani, mert az csak a bölcsészettudományi képzésben van.
coloska8 2009.12.26 14:19:43
@Kasia: meg az online szakkeresőben is társadalomtudományi képzéseknél kell keresni, meg a nagy kék könyvben is. Az OKTV-n is a társadalomtudományi kategóriában indulhatnak a kommunikációsok. De a lényeg persze, ahogy már mondtam, hogy maga a képzés teljesen társadalomtudományi alapokon nyugszik, ha megnézed, hogy milyen órái vannak a hallgatóknak.
coloska8 2009.12.26 14:20:58
@coloska8: Bocs. OTDK.