Regisztráció Blogot indítok
Adatok
autobuzi

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       A szexuális résztől eltekintve minden másban mintapárnak számít a szóban forgó páros: hasonló ízlés, humor és világlátás. Posztolónknak nincs olyan elviselhetetlenül nagy szexuális étvágya, és úgy véli, hogy heti 1-2 alkalomnak nem kéne megterhelőnek lennie egy 28 éves nő…..
Ha krémtúró, akkor nekem csakis a gyerekkorom jut eszembe. Vagyis az a verzió, amit akkor lehetett kapni a boltokban. A márkára már sajnos nem emlékszem, de tudom, hogy sárga dobozban volt. Kellően krémes, édes, és azt hiszem még valamilyen kekszes féle is volt belőle. Ebben sajnos halványak az…..
A francia forradalmat ábrázoló festmény egyet jelent a szabadság allegóriájával, de időről időre új jelentést is kap...
Kifejező szimbólumokból komponálja látomásait Horváth Lajos (1941) pápai születésű, Veszprémben élő autodidakta festőművész. Tragikus víziókat fest bibliai témákról, görög és római mitológiai alakokról. Titokzatos nők népesítik be legjobb vásznait, a jelképerdőket,…..
autobuzi 2019.07.01 10:58:07
@Geza Lennert: Biszák László igaz, hogy ügyesen fest, de csak úgy nevezett dekorációkat, ami tényleg nem nevezhető művészetnek. Horváth Lajos művészként történő elismerése hivatalosan a MAOE felvétellel történt meg. És ez több, mint egy diploma.
A spanyol Juan Barreto Ledesma igencsak egyetért azzal a mondással, hogy annyi éves vagy ahánynak érzed magad. 64 éves, de a fizikumát sok fiatalabb "testépítő" is megirigyelheti. A nagypapává érett testépítő természetesen nem most kezdte, de figyelemre méltó, hogy a pályafutása végéhez érve még…..
autobuzi 2016.05.22 19:09:42
@Mérnork: Jó válasz!
autobuzi 2016.05.22 19:14:30
@Dr_utcai_arcos: Én 40 éve űzöm ezt a "szakmát". Most 59 évesen különbül nézek ki, mint 20 évvel fiatalabb kortársaim. De nem dagadnak ki az ereim és nincs aránytalanul nagy izmom. Az edzőtermemben sokan megfordultak, de az olyan naivak, mint te, semmire nem vitték.
autobuzi 2016.05.22 19:17:04
@Dr_utcai_arcos: Ha szedtem volna szteroidot, Schwarzenegger elbújhatott volna mögém. De nem szedtem és így se a szívemet se a tökömet nem kellett operálni.
Ez az útdíjügy, mint cseppben a tenger mutatja meg a magyar élet valóságát. Az útdíj abszurd példáit már többen jól leírták, engem a rendszer egészének a működése érdekel, melyet Hende Csaba tevékenysége fejez ki legjobban. Az útdíj bevezetése nyilvánvalóan a…..
Nagyon régen nem láttam Frizbit, Hajdú Péter műsorát ugyanis önszántamból nem vagyok hajlandó végignézni, az Index meg van annyira jó fej, hogy nem kötelez rá. A Pataky Attilával ezen a héten készült beszélgetés láttán azonban meginogtam, lehet volna értelme nézni ezt a…..
A szerencsétlenül járt motorost Tim Sleethnek hívják, és Ausztráliából jött. Burma, Kambodzsa, India, Indonézia, Irán, Laosz, Malajzia, Nepál, Omán, Tájföld, az Egyesül Arab Emirátusok és Törökország után érkezett Budapestre, ahol tegnap ellopták 2006-os Suzuki DRZ400S…..
Ha egy reklámhoz tökéletesen eltalálják a zenét, az általában nem csak a márkának, de az előadónak is nyert ügy. Sőt, van, hogy a reklámdal szerzője jár jobban, nem egy egyslágeres csoda született már így. De van az a műfaj, amitől egyszerűen falnak megyek: az éneklős…..
Állandó téma a gombok és kapcsolók kopása az autókban. Peka Amerikából küldte nekünk a képeket és a magyarázatot. Úgy látszik, szereti ezt a témát. Fogadjátok szeretettel: Sziasztok!Érdekességből küldök pár fényképet, ami két egymás mellett álló autóban feltűnt…..
Rájöttem, hogy ha az ilyen alap dolgoknál is, mint a vérvétel a zsebébe kell nyúlnia az embernek, akkor nagyon nem érdemes megbetegedni. Mi lehet egy műtétnél? Tisztelt Praxis!   Egy egyszerű vérvételhez kapcsolódó esetről szeretnék beszámolni. Elöljáróban annyit, hogy a…..
Azt megszokhattuk, hogy Hajdú Péter és Puzsér Róbert egymást anyázza a facebookon, sőt, a cicaharc néhol egészen szórakoztató is tud lenni. Arra is volt már példa, hogy valami fajsúlyosabb médiaszemélyiség, újságíró, sőt tán még politikus is véleményt nyilvánított a…..
Egy tekintélyes méretű naperőművel, a város legnagyobbjával gazdagodik hamarosan a legkiesőbb kerület, Staten Island új parkja. A városvezetés mai sajtótájékoztatóján beígért napelemparknak 2015-re kell elkészülnie a Staten Island-i Freshkills Parkban. A bejelentés szerint az…..
Na jó, csak képletesen persze, a Való világ ötödik kiadásában az erőszaknak csak a verbális formája megengedett, ütni-verni nem lehet egymást, ezért ép még VV Vera arca (jó, minden viszonyítás kérdése) és ezért nem VV Gergő ül majd a döntőben. A vasárnapi finálét VV…..
autobuzi 2012.02.25 13:05:57
@Binbir gece: Persze. Mindig van egy olyan réteg, akinek kedvez az adott "sikeresség". Csak az a kérdés, hogy az a siker hány embert érint és milyen áron jött létre. Nekem csak havi 405075.-Ft-om bánja.Ettől sem a tartozás nem csökkent, sem a forint nem erősödött. Fecó is, meg Orbán is hülyének néz mindenkit.
autobuzi 2012.02.25 15:43:15
@Binbir gece: A magamfajtától elvett összegekkel csak 50milliárdhoz jutott a kormány, az egykulcsos adóval pedig 500milliárdot vesztett. Na ebben hol az okosság? Mint ahogy a Fecóban sincs.
Imádja Orbán Viktort, és közben azt gondolja, hogy jobb lenne, ha Európa visszavenne, hiszen itt arcoskodnak nekünk, miközben náluk verik a négereket? Ha azt hallja, "külföldi", rögtön az jut eszébe, hogy "holdudvar, szoknya, kettős mérce"? Önnek sosem…..
autobuzi 2012.02.14 13:45:58
@kód: Én nem az egyszerű kis vállalkozókra gondolok, hanem azokra, akiknek több nagy értékű autóval, nyaralóval rendelkeznek, kizsákmányolják beosztottjaikat és minden évben megjár neki egy több hetes bali kirándulás. Na nehogy ezeket nagyon megvágta az állam!
autobuzi 2012.02.14 17:15:28
@Mike36: például, de sok vállalkozó minimálbérre van bejelentkezve, leírhat sok mindent az adójából, és nekik már ez olyan természetes, mint a szalag mellett éjjel-nappal dolgozónak a fizetés csökkentés...
autobuzi 2012.02.15 08:51:00
@Kakimaki0123456789: azért nem vezették be, hogy ezzel is a gazdagokat támogassák a nagy alapterületű palotáik és szerelőcsarnokaik miatt.
Rövid, de döbbenetes statisztikát állított össze egy győri kerékpáros: a gázolásos balesetek több mint 90 százaléka a város utóbbi években épített kerékpárútjainak átvezetéseiben történt, pedig a bringautakat elvileg éppen a biztonságosabb közlekedés érdekében…..
autobuzi 2012.02.08 14:45:52
@mement: Én azokra gondolok, akiken egyértelműen látszik, hogy direkt lassan mennek át, és ez főleg a fiatal majom hülyegyerekekre jellemző.És ez a bosszantó, nem a normális módon történő áthaladás. Mert azért azt meg tudom különböztetni, hogy ki milyen mentalitással közlekedik.
autobuzi 2012.02.08 15:18:04
@mement: Gyalogosként türelmesebb vagyok és hagyom a lendületben lévő autót elhaladni. Én vidéken lakom, és valószínűleg ezért nem kell aggódnom, hogy nem fogy el a kocsisor.
autobuzi 2012.02.08 15:20:21
@vuk_: azt hiszem már leírtam, hogy az egyértelműen direkt lassan áthaladó bosszant, de ennek felismerésére kevesen képesek, valószínűleg te sem.
A Szavazz fasszal! bloggal közösen úgy döntöttünk, nem elégszünk meg azzal, hogy csak a közintézményekben és a blogszerkesztőségekben lógjon a falon a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozat.Az egész városban kiplakátoltuk, hogy minden nemzettársunk megismerhesse a saját…..
Következő történetünk egy tétovázó fiatalember lelkivilágát járja körbe, aki nem tudja, mit is akar. Annyi kiderül róla, hogy imád maratoni MSN csevegésekben kiteljesedni, és nem ellenezné az egyéjszakás kalandot - viszont megveti a könnyen kapható lányokat. Most akkor mi is…..
Az adott márka PR-gépezetének ugyanis kutya kötelessége és jól felfogott üzleti érdeke azonnal reagálni minden – a konkurencia felől érkező negatív – impulzusra. A világ két nagyon erős és komoly prémium-gyártója közül pedig egyik sem engedhet a…..
Belsőség Autóbuzik karácsonya 2009.12.25 14:27:00
Üdvözlet a lázgörbe túloldaláról! Hogy ma se maradjanak autós történetek nélkül, egy vödör tea és egy slájmhegy közül kikukkantva írok a kedves olvasónak. Péter fiam alig beszél még, de az autómárkákat már tudja. Az első szó, amit kimondott, a Renault volt, bár akkor…..