Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ber_sta_emi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nou San Trafford Végre vége 2007.06.18 11:59:00
Hiába lett az egyik fél bajnok a másik pedig egy tragikusan sikerült szezon végleges vesztese, egészen biztos, hogy a Barcelona játékosai még vasránap este, a Real Madridéi pedig valamikor hétfő reggel ugyanarra gondoltak elalvás előtt: végre vége. Az évtizedek óta…..
ber_sta_emi 2007.06.18 13:32:53
Az utolsó bekezdés legvége a spanyol fociról oké.

De válaszolj egy kérdésre: mi a faszért kell itt nyavalyogni, amikor mindössze annyi történt, hogy a Real teljesen megérdemelten bajnok lett. Tudom, nem esik jól, de akkoris. Ez van.
Miért kell azon jasszolni rögtön, hogy a Fcb elindult a lejtőn. Fenkéket kindult el, csak most nem tudott nyerni. Volt egy jobb.
Itt mindössze annyi történt, hogy az győzött, akinekek kijárt. Jó csapat ez a barca nem vitás, de a madrid most jobb. Ennyi. Nem kell itt szabadkozni, meg mosni a szennyest. Tegnap ráadásul igazán látszott, hogy miért a madrid a jobb csapat. A barca sikeresen megveri a szarcsapatot, de ennyi. Nincs meglepetés, valami plusz. A madird ezzel szemben képes egy fos kezdés után lealázni egy lényegesen nehezebb ellenfelet. És már meg sem lepi az embert. (az előző hetek fényében, mert ez mostmár nyilvánvaló talán, hogy kurvára nem szerencse)

Általában teljesen érthetetlen az a felfogás, amit még egy-egy katalántól csak-csak meg lehetne érteni, hogy az ő csapatuk a világ legjobbja. Akiknek a Bcn több ,mint foci. Jelkép. Tőlük még megértené az ember, persze akkor is a gurgulázó nevetés határán.

Ők a legjobbak. Persze, nyilván ezért veri ki a Pool, gond nélkül, ezért képtelen a bajnokságban belőni 5-ből 3 ziccert és képes 45 perc egykapuzást úgy lenyomni, hogy közben egy szánalmas öngóllal tudnak nyernni mindössze.
Bár a spanyolok még nyomják, a nyári uborkaszezon és a strandfoci előtt még átfutunk az európai fociszezon lényegén. A legjobbak, a legrosszabbak, satöbbi. Első körben a pechesek, a bénák, a tragikusak, a jellemtelenek és a simán gonoszak. Negatív hősök a felsőszintű…..
w Foglalod a kurvanyádat 2007.06.11 06:00:00
Aggaszt már régóta egy dolog, vagyis egy fogalom, pontosabban egy imaginárius fogalom. A nemzeti oldal. Meg minden egyéb megnyilvánulás, amikor a nemzeti kifejezés alatt olyasmi értetik, amiben én nem vagyok benne. Ugyanis egy pillanatig sem éreztem magam soha kevésbé magyarnak, mint az…..
ber_sta_emi 2007.06.12 13:35:12
Erre a cikkre várható volt, hogy reagálni fog a politikai vicclap, és íme:

www.kuruc.info/reszletes.asp?MainID=1&HirID=13113

Nem hosszú, de iszonyat faszság.

Persze a te cikkeddel sem lehet teljesen egyetérteni. Mint semmilyen megmondással. Jobbra-balra szimplifikálsz. Másrész szerintem valamiért összemosódik az érvelésedben "aki miatt" a magyar-nem magyar kissé valóban értelmetlen dichotómia kialakult, meg azok, akik állandóan a dárdájukra tűzik(az sem mindegy, mit értünk dárdára tűzés néven). A két "csoport" mégcsak véletlenül sem egyezik. Az egyik egy kurvanagy támogatottságú, teljesen heterogén, így gyakorlatilag definiálhatatlan egyveleg (akiket rigorózusan egy személlyé redukálsz), a másik viszont egy annál inkább behatárolható, az önmaguk között is bűnbakot keresők társadalmilag lényegtelen csoportja. Az utóbbira példa az idézett link is.
Nagyjából nyolc évvel ezelőtt, 1999 május 26-án, amikor a Manchester United az utolsó másfél percben két gólt rúgva megfordította a Bayern München elleni BL-döntőt, nem én voltam az egyetlen, aki azt gondolta, ilyet soha többé az életben nem fog látni. 2007 június 9-én a…..