Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-=Thomas=-

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drága mulatság sporttelevíziót működtetni, derül ki a nol.hu cikkéből: egészen pontosan 5,4 milliárd forintba kerül csak 2015-ben az, hogy a köztévének egy újabb csápja nőjön be a képernyőre. Az egy hét múlva induló csatorna előkészítése javában folyik, a Népszabadság…..
Soha ilyen sok amerikaifutball-közvetítés nem volt még a magyar sport- és egyéb tévéken, az alapszakaszból 76 meccset láthatunk majd, ami azért elég tisztességes szám. Igen, a rájátszás minden meccsét és a Super Bowlt is látni fogjuk, szóval összesen 88 kerül képernyőre,…..
-=Thomas=- 2014.08.28 12:50:05
@nyjozsi16: Eddig én sem tudtam, de itt le van írva részletesen:
hu.wikipedia.org/wiki/C8
Ül egy pali egy kanapén, és rém vicces tájszólással arról győzködi az embert, hogy a fizika lehet érdekes. Nekem, aki kegyelemkettessel abszolváltam az összes olyan tanévet, amiben volt fizikaoktatás (régen volt, mittudomén hány ilyen volt), és csak annak köszönhettem, hogy nem…..
A KARD Tiltsuk be a focit! 2013.10.11 23:40:52
Kicsit unortodox, de láttunk már mostanában ilyent. Szóval igen, a foci. Magyarországon be kéne tiltani a focit. Teljesen. A labda lábbal érintése üldözött, törvénytelen cselekedet kellene legyen. Ha ezt bevezetnénk, elég drasztikus szűrésnek számítana. Persze azok, akik ezt…..
-=Thomas=- 2013.10.12 12:02:26
51 éves korában elhunyt James Gandolfini, akit valószínűleg mindig Tony Sopranóként fognak/fogunk azonosítani, pedig a kultikus HBO-sorozat előtt (és után is) jó néhány kitűnő karakterszerepben láthattuk: példának okáért ő hagyta csúnyán helyben Patricia Arquette-et a Tiszta…..
-=Thomas=- 2013.06.20 09:33:02
Bővebben egyelőre itt. Fotó: Gawker. ..
-=Thomas=- 2013.06.20 09:31:13
Kedden teljesen megvariálta digitális kábelszolgáltatásának csatornakiosztását a UPC - írja az mmonline.hu. A társaság közleménye szerint erre azért volt szükség, hogy a tematikák szerint jobban elkülönüljenek az egyes csatornatípusok. A sorrend a következő: közszolgálati,…..
-=Thomas=- 2013.01.16 15:25:23
@badseed: Ha megnézed ezt www.upc.hu/televizio/csatornakiosztas/digital/ akkor láthatod, hogy a "lukakban" HD csatornák vannak. A te előfizetéseddel nem láthatod. 2: m1HD 4: m2HD gondolom a 6-os lesz az RTL Klub HD
Na, kik mennek itt éppen szörfözni? Segítség 1: olyan közös tévésorozatban szerepeltek, aminek a címét nagyon elkúrták magyarul és négy évadot élt meg.  ..
-=Thomas=- 2013.01.03 10:35:58
2013 januárjától a Viasat History és a Viasat Nature is a kor technikai elvárásainak megfeleő 16:9-es képarányban terjeszti az ismereteket. A Viasat-csoport harmadik tematikus adója, az Explorer már egy ideje így látható. A három csatorna a legnagyobb kábel- és műholdszolgáltatók…..
Gyorshírünk van a Sorozatjunkie hírügynökség jóvoltából: a Cool április 15-től kezdi vetíteni a Sons of Anarchy című sorozatot, amiről már tavaly letettünk (mármint arról, hogy valaha adásba kerül itthon) így elkezdtük hogyvoltozni az első évadot. A cím gáz, tudom, de már…..
Nem elírás, amiket most mutatunk meg, csak az iTunes-ról leszedhető SOA-app felhasználóinak készült, és csak az iOS oprendszert futtató készülékeken látható appizód, amit elég szar minőségben és tré hanggal ugyan, de sikerült valakinek meglovasítania. A két jelenet a SAMCRO…..
comment:com A nap képe 2011.06.29 10:00:00
'Nuff said, motherfuckers...
comment:com Hírek kávé mellé 2011.05.11 09:30:00
A Big Brother július 7-én tér vissza a CBS-re, és ismét heti három alkalommal, szerdán, csütörtökön és vasárnap lesz látható. A Same Name című új reality, amiben celebek cserélnek helyet egy hétre azonos nevű nemcelebekkel, júnus 24-től kerül adásba.Berendelték a Mad Dogs…..
-=Thomas=- 2011.05.11 10:42:49
A május 8-i VV4-finálé után a produkció vezetői felkérik Alekoszt egy párkereső realityre: az RTL Klub állítása szerint a villalakó semmit nem tud a tervezett műsorról, de mivel már költöttek rá jócskán, és hetek óta tart a casting is, bíznak benne, hogy nem mond nemet. A…..
-=Thomas=- 2011.05.05 13:23:24
A magyar tévésorozat az olyan, amiben Csűrös Karola és Usztics Mátyás céglogókkal gazdagon díszített kezeslábasban beszélget arról, hogy milyen régen is volt a háromhatvanas kenyér. Aztán a lassú dialógus egy pontján mindketten a kamerába néznek, Usztics azt mondja, hogy kéne…..
Igen vegyes fogadtatásban részesült Ricky Gervais szerintem zseniális produkciója a hétvégi Aranyglóbusz-gálán, amiről a visszafogott kritikusok azt mondták, hogy "odamondogatós" volt, mások szerint "gonosz és aljas hangnemű", Gervais rajongói viszont egyszerűen…..
-=Thomas=- 2011.01.20 12:48:51
Aki ennél jobb hírt mond ma, az festi magát: a SyFy vett egy nagy levegőt, és belátta, hogy amilyen jó kis dráma lett a Capricából, pont annyira hiányzik belőle a klasszikus űroperai jelleg, az űrcsaták, a küzdelem, a (valahol) agyatlan szórakoztató faktor, mert azt azért lássuk…..
-=Thomas=- 2010.10.25 11:37:32
A tízéves Filmmúzeum szeptember 23-án indította el minden idők legjobb magyar filmjeit kiválasztó netes szavazását. Az első forduló – 18 ezer szavazattal - lezárult, már csak 50 film maradt versenyben. A Filmmúzeum saját oldalán és a Facebookon egy összesített listán…..
Megér egy külön posztot, mert fontos: az F/X annyira elégedett a Sons of Anarchy teljesítményével, hogy újabb évadot kért a motorosbandás-zsiványemberes szériából, áldassák a nevük minden nap érte. A jelenleg látható harmadik évad november 30-án búcsúzik, addigra minden…..
-=Thomas=- 2010.10.11 22:04:47
A mai snapshot egy új eszközt vonultat fel, mégpedig egy nagyon hasznos diagnosztikai eszközt, amelynek használatával áttekintést kapunk arról, mi okozza a lassú indulást és leállást bizonyos felhasználóknál. A fejlesztők remélik, hogy ennek segítségével hatékonyabban és…..
comment:com Heti premierek 2010.09.06 12:30:00
Egy kommentelőnk kérésére az induló őszi évad első két hónapjában minden hétfőn összeszedjük, milyen sorozatok indulnak az adott héten, és milyen kedvencek térnek vissza végre. Az internetes videótékákat látogatók a premierek másnapján keressék az…..
Hétfő is van, meg esik is, ki bírja ezt ki tévé nélkül? Na ugye, csapjunk is bele ízibe. A Duna lengyel-napot tart a lengyelek nemzeti ünnepén, kezdik 20:40-kor az Emlékezés című magyar dokumentumfilmmel, ami a polák-venger dva bratankiról szól. Aztán jön egy film egy fiúról,…..
A Warner-FHE szakításnak köszönhetően buktuk a múlt hónapra beharangozott a Két pasi meg egy kcisi 1. és A főnök 2. évadát, de így is jó sok érdekesség jelent meg szeptemberben. A kínálatnak elsősorban a retrósorozatok és a természetfilmkek kedvelői örülhetnek. Columbo 5.…..
A Magyar Opera blog meghirdette cikksorozatát, amiben bárki megírhatja, hogy ő hogyan használja az Opera böngészőjét. Ehhez segítséget is talál a kiírásban. Az alábbi írás is ennek az akciónak az eredményeként született, ezúttal Green Lizard jóvoltából, akinek ezúton is…..
Új főszerkesztő a Sanoma férfiportáljainál. A Sanoma Budapest Rácz Tamás személyében új főszerkesztőt nevezett ki tematikus férfi portáljainak (vezess.hu, a PDA Mánia és a Mobilport) élére, Rácz a Totalcartól érkezik. Baloldali médiát építene az MSZP népi platformja -…..
-=Thomas=- 2008.12.08 17:54:29