Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Parryshealton

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napokban megsúgták, hogy valaki elkészített a Snajpernak egy külön wikipédiás oldalt. Szerintem jópofa ötlet. Kár, hogy ilyen üres még, de ha van valamilyen vállalkozó kedvű ember, aki ért ehhez és felturbózná, az klassz volna. Ha már a Big Rigs-nek is van, a Vadász nem…..
Három részletben fog lezajlani az egész. Ma a Top 10 első öt videóját mutatom be, aztán a szavazás első 3 helyezettje bejut a végső szavazásba (ahol értelemszerűen 6-ból fog 3 nyerni). Legyetek olyan korrektek, hogy akkor szavazzatok, hogyha láttátok mind az ötöt. Van idő…..
Parryshealton 2009.12.28 12:56:03
Kicsit gondban vagyok, ami a toplistám illeti. Még sajnos nem néztem végig az összeset, úgyhogy nem tudom meglesz-e még ma, de azt sem tudom, hogy tényleg TOP 10-et rakjak össze, vagy mondjuk egy Top 6-ot? Mert ha kirakok tíz videót, gyanítom úgysem fogja senki végignézni az…..
Holnap éjfélig lehet még pályázni a nyereményjátékra. Már 36 beadvány érkezett, van miből válogatni.Talán vasárnap estére összeállítom a Top 10(?) -et és akkor leadjátok majd a szavazatotokat. A 3 nyertes teendőjét majd ott részletezem, akik még egyébként a…..