Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fasz.appan

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bigyóblog Késélező 2011.06.03 13:25:35
Kést élezni unalmas, én legalábbis nem szeretem, ezért csak a hússzeletelő késem éles. Arról nem is beszléve, hogy évekig tartott, míg megtaláltam az a késélezőt, mely kényelmes is és élezi is a kést. Ha korábban látom ezt a példányt, lehet, hogy több éles késem lenne…..
fasz.appan 2011.06.06 06:06:03
@csunyadiszno: ...én egyszer olyan élesre fenyítettem a bicskámat, hogy ki tudtam faragni vele fingból egy szobrot...csodájára jártak...
Sziasztok!  A következő érdekes kérdésem lenne: dolgoztam egy cégnek ahol felmondták a munkám. Maradt a cég részéről némi kis elszámolatlan ügyünk. Ezzel most nem is foglalkoznék. Viszont volt nálam egy laptop. Ez még most is nálam van.   Gondoltam az ügy…..
T. Cím! Egy fórumon akadtam az Önök címére és szeretném megosztani a tapasztalataimat. Borsod megyében dolgozom egy amerikai multinál, aki nyomtatott áramkörű elektronikai eszközöket gyárt. Jelenleg közel 10 ezer dolgozót foglalkoztat, más megyékből is. Műszakonként több 100…..
Na, most tessék hátradőlni, mert aki velem tart, annak hosszú, de nagyon szórakoztató olvasgatás következik. Előre kell bocsátanom, hogy nem hiszem, hogy ez a levelezés a szó kukacoskodó értelmében "igaz" lenne. Ez egyszerűen elképzelhetetlen. Én szórakoztató…..
Az alanti levelet annak illusztrálására posztolom be, hogy milyen mély hatással van a fogyasztók pszichéjére a politikai dobverés, például az állandósult kampánycigányozás. Norbinak a drogériában látott, teljesen köznapi élőslödőirtó csomagolásáról is AZ jutott eszébe.…..
Ha már arra is értetlenül nézett, miért kell medence egy, az óceánt keresztbeszelő luxushajóra, akkor a következő hír a tökéletesen értelmezhetetlen kategóriába esik. Amíg ugyanis előbbi szituációra van logikus magyarázat - elég csak összevetni a hajó utazási sebességét a…..
fasz.appan 2010.04.07 06:17:56
@romesz: honan tudod, hogy mit gondol ez a hülye hal?...mi vagy te cápa?
Praxis Cigányok a kórházban 2010.04.01 13:20:00
Kedves Praxis,végre egy hely, ahol kipanaszkodhatom magam. Azt hittem, az egészséghez való jog alkotmányos alapjog, de nem errefelé sajnos. Bár az eset tavaly 2008 decemberben történt, csak most írom meg, nem tudtam eddig a blogról, és sűrűn fohászkodom, hogy ne…..
fasz.appan 2010.04.02 08:20:09
@honvédő: ... vagy te is cigány vagy, vagy nem csak a térdeden, hanem az agyadon is van egy ciszta ami miatt képtelen vagy a normális gondolkodásra....nem kell válaszolnod...
Először április tréfának néztem, hogy az RTL Klub felszámolta egész kommunikációs igazgatóságát, mondjuk kicsit elbizonytalanítottam, hogy nem szőttek béna részleteket a sajtóközleménybe, teszem azt, hogy a pr-osok szörnyű véget értek, amikor véletlenül rájuk ült…..
fasz.appan 2010.04.02 06:07:26
Elmentünk a tegnap esti Jobbik lakossági fórumra, amit a József Attila Művelődési Központ nagytermében tartottak. Krokodil szerint 500 néző volt, szerintem 400-500, a velünk tartó, színházi termeken edződött lány barátunk szeme is 500 nézőt látott. A közönség soraiban…..
A mai mottó: "Magasztos alkotmányos elvek mentén született a mentelmi jog intézménye évszázadokkal korábban, mára azonban a parlamentarizmusnak nem pillére, hanem épp kiskapuja lett a képviselői felelőtlenség. A törvény előtti egyenlőség kivételei nem erősítik a…..
de Sade márki Padre 2010.02.10 19:52:00
A gyóntatófülke barna színű fából van, a két térfél között sűrű, sötét rács, még a plébános körvonalát sem látom. Atyám, vétkeztem, mondom, és közben előveszem a farkam, viszonyom van egy 17 éves Jázmin nevű lánnyal. Ideges székreccsenés a túloldalról. Nem…..
Subba WTF: Kúróstánc ovisoknak 2010.01.06 09:30:00
Azbeszt megbassza, ez aztán a szülinapi buli!  ..
fasz.appan 2010.01.06 15:45:12