Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kissné Judit

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valószínű, hogy senkinek sem kell magyarázni, mekkora hiány van ma itthon a jó szakemberekből. Sőt, nem csak a jókból, hanem egyáltalán a szakikból. Nagyon sokan külföldön próbálnak szerencsét közülük, és a legtöbb esetben melléjük is szegődik az a bizonyos szerencse, és az itthoni fizetésük…..
Az egyik ismerősöm a minap azzal az e-maillel keresett meg, hogy megtalálta egy hirdetés, melyben csodafa megvételére buzdították. De mivel kevéssé hisz a csodákban - és szó mi szó a Királylányfa vagy Főnix madár fa megnevezés is kicsit "túlpiározottnak" hat - kikérte…..
Kissné Judit 2015.09.23 09:09:57
@szekelyhon: Üdvözlöm! Eltelt 3 év..... Kérhetnénk egy kis tájékoztatót a fákkal kapcsolatban? Nagyon kíváncsi lennék rá, hogy mennyi anyagi és eszköz ráfordítás kellett és hogy a fák mekkorára nőttek, volt-e velük bármiféle problém.... Férjem erősen gondolkodik benne, de én egyenlőre óvatoságra intem....Üdvözlettel: Judit
Korábbi blogpostunkban már foglalkoztunk a kérdéssel, hogy mi történik, ha az ügyfelünk nem fizette ki időben a neki kiállított számláinkat: minden egyes késedelem után 40 EUR tartozása keletkezett. Megbeszéltük azt is, hogy erről a behajtási költségátalányról a…..