Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meuro

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hetekben gyakran találkozhattunk Simicska Lajos ingerült hangvételű kijelentéseivel a nyomtatott és az online sajtóban. Ennek hátterében az állami adóbevétel szétterítése és a lelkiismereti okokra hivatkozó vezetők felmondása állt. A médiabirodalom esetleges…..
Pár napja nagyon kellemes meglepetés ért egy régi pengével: életem egyik legkellemesebb borotválkozását adta. Nofene, használtam már new old stock pengét, de ezt azért ki gondolta volna. Minden borotválkozóeszköz-mániás tele van régi pengékkel. Merthogy például vesz valami…..
A következő napokban konvojokat kísértünk, biztosítottunk vagy őrjáratoztunk, legtöbbször néhány lövést megeresztettek felénk, de tűzharcban nem vettem részt, a szakaszomat közvetlenül nem támadták. Amikor nem mentünk ki, akkor vagy készenlétet adtunk, vagy pihenőnap volt. Védőállás..
Movie Tank Törés (2007) 2014.07.23 16:00:00
Anthony Hopkins nagy színész. Nem, nem a Soroljunk minél nyilvánvalóbb tényeket! című játékot játszom, csak egyszerűen próbálok fogódzót találni. Fogódzót, amibe kapaszkodhatok, és ami segít elhitetni velem, hogy nem volt teljesen hiábavaló az a 100 perc, amit Gregory Hoblit…..
A Colosseumot, a Forum Romanumot, a Vatikánt és a Szent Péter-bazilikát mindenki ismeri. De aki Róma igazi hangulatára kíváncsi, a kötelező látnivalók után forduljon le a jól bejárt ösvényektől: egy másik Róma fogadja ott az utazót. Mi is így teszünk: Róma falai mentén…..
meuro 2013.04.01 13:29:48
Folytatjuk a 2013-as YourLook rovatot, melyben ezúttal a Bonifác nevű olvasónk által beküldött, rendkívül stílusos összeállítás kerül sorra, melyet a fekete-fehér fotó tesz még különlegesebbé.Ha Ti is szeretnétek részt venni az idei YourLook rovatban, akkor nincs más…..
 Mivel az eredetileg telpített szoftverkörnyezet használhatatlan volt, ezért más megoldás után kellett néznem. Ezért csakis valamilyen Linux disztribúció jöhetett szóba. A Distrowatch nevű oldalon kerestem megfelelő op.rendszert, a következő feltételek szerint:Distributon…..