Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ElKingPresident

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jakab Attila vendégbejegyzése   XVI. Benedek pápa lemondása óta – ami a pápaság modernkori történetében egy példátlan helyzetet teremtett –, Erdő Péter esztergom-budapesti bíboros-érsek neve időközönként esélyes pápajelöltként merül fel – mindenekelőtt az…..
hogyvolt Éden hotel - 2x20 2012.04.06 06:00:00
A feléhez ért a kaland, és ma egy faszi hullik, mindenképpen a férgese lesz, bárki megy, az a nagy büdös igazság. Szarban van mindenki, mert Omár védett, és azt csinál, amit akar, a kérdés az, hogy Terror mennyire hülyítette meg, illetve az ÚjPéter-koalíció elég erős-e ahhoz,…..
ElKingPresident 2012.04.06 14:46:46
A védett homár miért nem erős párt szedett szét? Azért amiért muzsikus is mehetett a levesbe. Ha az a pár valóban erős volt és nem a nő változtatott, akkor legközelebb simán lökheti a nő. Persze nyilván mind a pénzre hajt és nem a szép szeméért ragaszkodik a párjához, de valószínű új belépőként nem tűnik jó ötletnek stabil párt szétszedni, ha egész héten azt mantrázzák neki a csajok, "ha beállsz mögém legközelebb kibaszok veled".
A muzsikus azért merte megtenni, mert régi tagnak, belső embernek érezte magát, mégis rábaszott.

Az első körös nők, mint valami hangyakirálynők irányítják saját kiválasztott alattvalójukat, lehetőleg mindent abba az irányba terelve, hogy az újnak ne nőjön fű akár fiú, akár lány. Ezért is faszság, hogy a Viasat nem tud valahogy belemászni, hogy jobban cserélődjenek az emberek. Nem tudom, de lassan kezd unalmassá válni, hogy minden újat elmarnak. Szegény homárnak hiába ígérgetik a birkák, hogy majd megvédik, úgyis a nők irányítanak. Ha bejön egy új faszi és védett lesz tuti úgy kavarják, hogy homár menjen, ha nő, akkor Petra. Köv körben pedig az aki kiejtette homárt vagy petrát.

Egyébként már kezdem unni, hogy a férfiak körül forog a műsor. Nem tudom vagy homokos a szerkesztő, vagy több a nő néző, de kezd lassan unalmassá válni.

Cicaharcot akarok látni, nem súlyzózást, meg tesztoszteron vetélkedőt! :D

Na ez van ha nincs elég meló pénteken. :)
ElKingPresident 2012.04.06 14:50:22
@Pácsó Ármándó:

Honnét tudják hol nincs kamera? (WC?) Ennyire hülye lenne a Viasat, hogy nincsenek elrejtve ezért ahol nem lát kamerát ott tényleg nincs?
Hogy a jelenlegi és a volt kormánypártok még a Harmadik Köztársaság lebontásának hisztérikus hónapjai során is képesek fenntartani évtizedes együttműködésüket – mi bizonyíthatná ennél jobban e pártok kétségbeejtően eltorzult viszonyulását hatalomhoz és demokráciához?…..
Mert nálam egyértelmű a kínálat. Kötött menüből dolgozok: Egy, másfél és két óra masszázs közül választhatsz. Krémmel, vagy olajjal, esetleg csúszkával. Alsóneműben leszek, de a felső levetését kérheted.  A végén kézi levezetést, vagy francia kényeztetést…..
ElKingPresident 2011.10.07 22:53:00
Az eleje jól indult, nem találnék benne kivetnivalót. A McDonaldsban sem lehet sült libamájat kapni, aki azt akar, menjen máshova, tiszta sor.

Sajnos a végére a hölgyet elragadta a hév, a lendület és csúnyán kisodródott a kanyarban.

"Hidd el, nem vagyok büszke, hogy ebből élek, jobb szeretnék mondjuk TB-igazgatónő lenni többmilliós fizetéssel és céges Audival, de így alakult az életem."

Azt hiszem itt a baj. Ha egy nő nem képes elfogadni, hogy van élet többmilliós fizetés és céges autó nélkül is. Ha nem tudja elfogadni, hogy szellemi, fizikai képességeinek, iskolázottsági szintjének megfelelően, munkával tudna keresni 90-200K-t és azzal próbáljon boldogulni, akkor nyilván "nem marad más" mint kurvának állni. A hölgy figyelmébe ajánlom azt a tényt, hogy nagyon sok nő társa képes elfogadni az élettől ezt az életszínvonalat, végigdolgozza az életét mégsem választja ezt a "pályát". Talán lejjebb kéne adni az igényekből, szorgalommal, kitartással, akaraterővel lehetne élni hétköznapi munkából egy szerény, tisztességes életet. Ja kényelmesebb napi 60K-ért 4 pasit meggyömöszkölni és kicsit furulyázni? Akkor azt hiszem nincs miről beszélnünk.

A másik:

"De most őszintén, ha Te Stephen Hawking értelmi intelligenciájával, Vekerdi Tamás érzelmi intelligenciájával és Brad Pitt testi adottságaival lennél megáldva, akkor egyáltalán felkerestél-e volna?"

A post írót valószínűleg nem, ellenben simán el tudom képzelni, hogy egy magasabb színvonalú szolgáltatást nyújtó elit prostit igen.

Lássa be, kegyed az átlag emberek kurvája, átlag szolgáltatással, átlag bérezésért. Ez van, mindenki a helyére került és kész.
ElKingPresident 2011.10.07 22:57:14
@Nyuszika158:

Zseniális, jót röhögtem, tovább adom! :D
Ki mondja meg a pondrónak, hogy pondró? - tette fel a kérdést egy masszőrhölgy az előző posztban. Mivel nem akadt jelentkező, megkérdeztük néhány kedves ismerős szolgáltatót, vállalná-e? Kitana vállalta, ezért felkértük: mondja el, mivel húzzák ki a gyufát a kedves vendégek…..
ElKingPresident 2011.10.06 17:09:35
@Peter__Blau:

Akkor a hét kínzó kérdése: Te pl. miért olvasod ezt a blogot?
;)
Amúgy ha rendszeresen lennének prostik hozzászólásai, akkor én is többet jönnék.
ElKingPresident 2011.10.06 17:19:27
@waldemar, a cirkuszi tolakodóművész:

Vagy ugye ha kurvával vagy akkor legalább BIZTOSAN tudod, hogy csak a pénzedért van veled. ;)
ElKingPresident 2011.10.06 17:05:57
@Kulics:

Szerintem el vagy tévedve.

1) Elmeséltem egy történetet, mindenki azt a következtetést vonja le belőle amit akar. Valaki azt látja, na ez is elment egy kurvához, valaki esetleg azt, hogy ha valaki 2x megdugatja magát inkább, mint porszívózzon akkor az ugye hiteltelen, ha picsog a szakmája miatt. (NEM erről a hölgyről van szó)

2) Szintén mondtam, ha jóindulattal szakmának, szolgáltatásnak tekintem amit egy prosti művel, akkor nem értem miért húzza a száját.
Sokkal szarabb fizetésért is jó pofát kell vágnia egyéb szolgáltató szektorban dolgozóknak, ha bunkók velük az ügyfeleik, különben repülnek.
Egyáltalán nem mentem fel azt a kuncsaftot aki hülye, viszont szánalmas ez a picsogás, és felháborodás egy prostitól. Ha nem bírod az olajszagot és a vicces vendégek beszólásait, ne menj el gályázni a McDonaldsba. Ezt fordítsd le prostira. Ennyi. Hol itt az erkölcscsőszködés? Szerintem sehol.