Regisztráció Blogot indítok
Adatok
predator18

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma reggel a Morning Show nevű reggeli műsorban a barkóba játékban, egy székely úriember játszott a rádiós műsorvezetőkkel. Az egy dolog, hogy kipellengérezik a székely tájszólást, gondolkodát, cikizték az urat rendesen. Nem baj. Aki ide betelofál az számoljon ezzel. Az a…..
predator18 2012.10.12 11:06:35
@SzekelyL.:
Miért kéne félj a romántól, vagy mond már el miért kéne ők féljenek tőled te b@lfasz?
Le se sz@rnak téged sem a magyarok sem a románok, senki nem figyel rád, csak a hasonszőrű kollégáid előtt lehet szavad!
A magadfajta nem élhet ha nem szid valakit, keresd csak az ellenséget minden fronton, attól jobb lesz neked!
Én román létemre megtanultam magyarul, de te még az anyanyelveden sem tudsz írni beszűkült látókörű, téveszméket kergető barátom!
Na húzz vissza a kocsmába, az a te pályád!
A Connecticut államban található New Havenben, az USA egyik leghíresebb egyeteme, a Yale University Ritka Könyvek és Kéziratok Könyvtárában (Rare Book and Manuscript Library) számos érdekesség áll a megfelelő engedéllyel rendelkező kutatók rendelkezésére. A rengeteg, nagy becsben…..
predator18 2010.03.01 19:33:07
@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer:
Off Az soha 1ik ügyfélnek sem jutott eszébe, mikor meg vette jó sok aranyért a a módszert amivel mindenből aranyat lehet csinálni, hogy minek kell arany a palinak aki tudja a tutit?
Amikor a hetvenes évek második felében a san franciscói meleg közösség egyre több tagja kapott furcsábbnál furcsább fertőzést, majd – viszonylag rövid időn belül – a legtriviálisabb betegségekben sorra elhunytak, senki nem értette, mi is történik valójában. Azóta…..
predator18 2010.02.07 11:00:47
@Stupidella:
Románul is SIDA.
Kényes (hogy ne mondjam: nagyon kényes) témát melegítünk fel mai posztunkban. Egy kétezer éves konteó pár vetületét villantjuk fel, kockáztatva a kiátkoztatást. És elöljáróban azt is elmondjuk, hogy ilyesmiért bizony máglya jár. Azaz járt, úgy 400 évvel ezelőtt, de akkor…..
predator18 2010.02.05 19:20:58
@F. T.- (törölt):
Most komolyan ezeket te hiszed is? Vagy a Vatikántól kapod a fizút?
A közvetlen szomszédságunkban közel húsz évvel ezelőtt lezajlott (hol forradalomnak, máskor államcsínynek, esetleg népfelkelésnek vagy simán egy monstre titkosszolgálati műveletnek kikiáltott) események kapcsán a konteók széles köre áll a műértő közönség rendelkezésére.…..
predator18 2010.02.05 13:38:20
@miamai:
John! És nem tévesztettem sem év10edet sem házszámot. Azt pedig, hogy mi átlátszó az idözitésben azt nem értem, de lehet,hogy én vagyok a hülye, az mindent meg is magyarázna. De az is lehet, hogy beteges képzelgő vagyok, habár a hangok a fejembe nem ezt mondják.
predator18 2010.02.05 13:45:49
@NagyTeve:
Amióta rá találtam erre a blogra élég sokat olvasgatom és azért, hogy finoman fogalmazzak NEM az ényém az egyetlen valószerűtlen bejegyzés. De tudod ami neked valószerűtlen az másnak lehet, hogy a valóság.
Beköszöntött az igazi nyár, márpedig mindenki tudja, hogy az összeesküvéselméleteknek ez az időszak kedvez csak igazán. Igyekszünk felvenni a ritmust, úgyhogy mai konteónk két legyet is üt egycsapásra. Egyrészt összefoglaljuk a Roswelli Incidens néven közismert esemény…..
Noha sokáig húzódoztam a téma megérintésétől, számos olvasói komment és levél meggyőzött arról, hogy - az angol amerikai eredeti verzió után a nemzetközi közbeszédben is simán kilenc-tizenegy (Nine-Eleven) néven elhíresült, ma éppen a nyolcadik évfordulóját ülő -…..
predator18 2009.12.25 19:49:43
A legkissebb valoszinűsége annak van, hogy bin Ladenék tervelték ki az egésszet. Szerintem az amerikai vezetés felelös 9/11 ért, CIA közbenjárásal. A "terror" támadás ota bármely országot meg támadhatnak különösebb magyarázkodás nélkül.A világ pont kezdte unni, hogy a jenkik mindenbe beavatkoznak ezért volt szökség 9/11re, igy megint háborusdit játszhatnak még vagy 20 évig, aztán megint jön egy 9/11.Az amerikai társadalomnak szüksége van az iljen "megtorló" hadmöveletekre, hogy meglegyen az amcsi életérzés, szükség van a 3ezer mártirra akit majd jol megbosszulnak a mieink a letező összes hadszintéren, a létező leg modernebb fegyverekkel.Élőben nézik a nagy bosszú hadjáratot és jot röhögnek mikor a lézer irányitású rakéta telibe találja a T-55ös harckocsi és a levegőbe röpiti a fél kerülettel eggyüt, aztán le köpik az arab taxi sofört aki valoszinüleg azért van az országukba mert a hazájába háboru dul közvetve vagy küzvetlenül az USAnak köszönhetően, az a nehány olaj mező pedig a ráadás. Amiota az USA létezik mindig ez volt ha ép nem volt akit gyülölyön a nép akkor csináltak pl. Vietnám, első öbölháború. Persze lehet, hogy Izrael volt és az oroszoknál sem lehet tudni, hogy ép miben mesterkednek. Oka mind két hatalomnak volt és az eszközük is meg van, hogy véghez vigyenek egy ilyen akciot,nem kizárt. De egy kurva biztos, NEM bin Laden és Kalasnyikoval rohangálló hipermodern kecskepásztorokból verbuvált elit alakulata agyából pattant ki a nagy ötlet.